Cupa Regelui Spaniei: Real Madrid – FC Sevilla

Analiza meciuri

Real Madrid – FC Sevilla

Cu siguranta este cel mai interesant duel din aceasta runda a Cupei Regelui Spaniei, fiindca Real este lider in La Liga, iar Sevilla se afla pe locul 3, la 4 puncte distanta. Ambele au evoluat in grupele Champions League si sunt detinatoarele trofeelor europene din sezonul trecut. Sevilla este castigatoare competitiei Europa League, iar madrilenii au pus in vitrine clubului cel de-al 11 lea trofeu Champions League. La inceputul sezonului s-au intalnit intr-un meci din Supercupa Europei, castigat de Real Madrid dupa reprizele de prelungire. In confruntarile directe din anul trecut de fiecare data s-a impus echipa care a gazduit partida.

Real Madrid

A castigat Campionatul Mondial al Cluburilor  anul trecut, dupa ce a invins-o in finala pe Kashima. Acum este intr-o serie grozava de rezultate pozitive si ramane de vazut cat timp va rezista fara sa fie invinsa. Isi doreste sa castige aceasta cupa, insa se concentreaza mai mult asupra campionatului, deoarece are 3 puncte avantaj si un meci in plus de disputat, fata de ocupanta locului 2, FC Barcelona. Inainte de calatoria din Japonia, a invins-o in La Liga pe Deportivo cu 3-2, printr-un gol marcat de Ramos in ultimele minute ale partidei. Inainte de asta a terminat la egalitate cu marea rivala Barcelona. Antrenorul Zidanne nu poate conta in acest meci pe Vasquez, Ramos, Kovacic si Bale. Probabil ii vom vedea titulari pe Isco, J.Rodriguez si pe Asensio.

FC Sevilla

Are parte de un sezon foarte bun, deoarece s-a calificat in saisprezecimile Champions League, iar in campionat ocupa pozitia a 3 a. Acum va fi dificil sa ajunga in sferturile de finala ale Cupei Regelui, deoarece o va intalni pe Real Madrid. In ultima partida din cupa de anul trecut, a invins-o cu 9-1, pe Formentera, o echipa dintr-o liga inferioara. Antrenorul Sampaoli a folosit cei mai importanti jucatori in acel meci. Dupa infrangerea suferita in fata Granadei, Sevilla a bifat doua victorii cu Malaga si Celta Vigo. Escudero si Tremoulinas vor lipsi din acest duel.

{{notification_msg}}