Cupa Regelui Spaniei: Real Madrid – Celta Vigo

Analiza meciuri

Real Madrid – Celta Vigo

Putem spune ca este cel mai interesant duel din sferturile de finala ale Cupei Regelui Spaniei, mai ales ca ambele sunt prezente si in cupele europene. In runda precedenta au avut parte de adversari dificili, Celta a eliminat-o pe Valencia, iar madrilenii au trecut de FC Sevilla. In ultimul meci din La Liga, Real a fost invinsa de Sevilla. Celta Vigo a reusit sa castige duelul cu Alaves, cu un gol marcat in minutele de prelungire. In confruntarea directa din luna august, Real Madrid a reusit sa se impuna cu 2-1. Ultima victorie a celor de la Celta in fata lui Real, s-a conturat in anul 2014, in Vigo.

Real Madrid

O lunga perioada fara esec s-a incheiat duminica trecuta pentru Real. Presiune este foarte mare acum, deoarece mai are un punct avantaj fata de Sevilla si rivala Barcelona se afla in spate la doua puncte distanta, insa mai are un meci in plus de disputat. In mansa retur din Cupa cu Sevilla, era cat pe ce sa piarda cu 3-1, dar a reusit sa egaleze pe final de meci, multumita golurilor marcate de Ramos si Benzema. Partida din campionat a fost diferita, fiindca Real a condus cu 1-0 pana in minutul 85, iar apoi a incasat doua goluri si a pierdut. Antrenorul Zidane a decis ca Marcelo, Carvajal si Ramos sa aiba roluri in ofensiva, asta probabil din cauza ca Bale, Isco si J.Rodriguez nu au putut juca. Ne asteptam sa vedem un prim 11 modificat in mare parte, in acest duel de Cupa, cu Celta Vigo.

Celta Vigo

Vine dupa o serie de 5 victorii, din care 3 in Cupa si doua in campionat, pe teren propriu. Era de asteptat sa o elimine pe Murcia, insa nu credea multa lume ca o va invinge pe Valencia in saisprezecimi, in ambele dueluri. In prima partida a castigat cu 4-1, iar in mansa retur s-a impus cu 2-1. In etapa trecuta a triumfat acasa in fata celor de la Alaves, multumita unui gol marcat in minutul 90. Totusi putea castiga mai relaxat pentru ca aproape toata repriza secunda a avut un jucator in plus pe teren. In acel meci antrenorul Berizzo nu a putut conta pe Hernandez si Orellana. Ne asteptam sa-l vedem debutand pe noul venit Jozabez Sanchez. 

{{notification_msg}}