Cupa Regelui Spaniei: Granada – CA Osasuna

Analiza meciuri

Granada – CA Osasuna

Va fi o confruntare, intre doua echipe care au evoluat in liga secunda. Daca era un meci din campionat, il puteam considera un derby, deoarece Granada este ultima clasata cu 5 puncte si fara nici un triumf, iar Osasuna este deasupra si are cu doua puncte mai mult, insa a reusit sa obtina o victorie pana acum. In ultimele 5 partide, Granada a remizat de 3 ori, timp in care Granada a inregistrat doar un singur rezultat de egalitate. In 2014 s-au intalnit ultima oara si rezultatul a fost 0-0 in Granada, iar in cealalta partida Osasuna a pierdut cu 2-1.

Granada

Are parte de un sezon slab si este o candidate serioasa la retrogradare din La Liga. In campionatul trecut s-a salvat pe final, insa acum a reusit sa obtina doar 5 puncte, din 5 rezultate de egalitate. Totusi are mai multe remize decat infrangeri, insa nu este de ajuns, pentru ca daca mai vrea sa continue in prima liga, este nevoita sa inceapa sa castige cateva meciuri. In cele doua partide jucate in deplasare a pierdut la limita cu Barcelona, 1-0, si a remizat 1-1 cu Valencia. Etapa trecuta a fost infranta cu 3-1 de catre Celta Vigo. A primit doua goluri in prima repriza, iar mai tarziu a reusit sa marcheze prin Kravets. Cu antrenorul Alcaraz echipa a progresat putin, fiindca in unele dueluri Granada a evoluat destul de bine, dar marea problema e ca nu castigat. Vor lipsi Krhin, Barral, J.Marquez si Tito.

CA Osasuna

Si Osasuna se afla in zona retrogradabila, cu toate ca are doua puncte avantaj fata de adversara sa. Multa lume se astepta sa o vada pe Osasuna in alta postura, insa cel mai probabil o vom vedea luptandu-se pentru a ramane si in sezonul viitor in La Liga. De la venirea noului antrenor Joaquin Caparros tot nu a reusit sa castige. Cu acesta pe banca tehnica, Osasuna a suferit doua esecuri si in doua partide nu a marcat. A pierdut cu 2-0 in fata celor de la Leganes. Etapa trecuta a sperat intr-un rezultat pozitiv in partida cu Atletico Madrid, insa a fost demoralizata dupa ce a incasat doua goluri, in doua minute. Atrenorul Caparros este in continuare in cautarea unei formule castigatoare, insa in partida de miercuri nu va putea conta pe J.Flano, Romero si Digard.

{{notification_msg}}