Cupa Regelui Spaniei: FC Sevilla – Real Madrid

Analiza meciuri

FC Sevilla – Real Madrid

Nu putem spune ca va fi un meci foarte interesant, pentru ca in prima mansa Real Madrid a reusit sa castige cu 3-0. Este aproape imposibil pentru FC Sevilla sa recupereze acest handicap, mai ales ca joaca impotriva galacticilor. In etapa trecuta Sevilla s-a impus cu 4-0 in deplasarea de la Real Sociedad, dar totusi Real Madrid este in mare forma, avand in vedere ca este liderul din La Liga, iar in partida precedenta a triumfat cu 5-0 pe Santiago Bernabeu, in fata celor de la Granada. Sevilla a reusit sa urce pe pozitia a doua si are cu un punct mai mult decat Barcelona.

FC Sevilla

Regreta faptul ca nu a putut face mai multe in partida din tur si acum va avea parte de o misiune foarte grea. A jucat relaxat atunci, fiindca au lipsit mai multi jucatori importanti din echipa de start a lui Real Madrid, insa este posibil sa fi fost doar o zi nefavorabila pentru Sevilla. Etapa trecuta a invins-o in deplasare cu 4-0 pe Real Sociedad, ceea ce nu a putut face in acest sezon nici Atletico Madrid si nici Barcelona. Ben Yedder a inscris de 3 ori in acel meci si s-a vazut inca o data ca antrenorul Sampaoli a ales o tactica gresita in duelul de pe Santiago Bernabeu. Conducerea clubului a hotarat sa-l achizitioneze pe Lenglen de la Nancy si sa-l vanda pe Kolodziejczak la Borussia M’gladbach. De cateva zile face parte din lot si atacantul Jovetic.

Real Madrid

Pare de neoprit in acest sezon, insa ramane de vazut ce va reusi la final. In duelul cu Sevilla a avut un prim 11 combinat, din care nu au facut parte Bale, Pepe, Ramos si Ronaldo. Fundasul Varane a reusit sa marcheze o data, iar J.Rodriguez a facut un meci foarte bun si a inscris doua goluri. In victoria din campionat cu 5-0 in fata Granadei, pe lista marcatorilor au fost Benzema, Isco si Ronaldo. Din cauza accidentarilor vor lipsi Bale si Pepe. Nu credem ca antrenorul Zidanne va trimite in teren cei mai importanti jucatori, deoarece are un avantaj de 3 goluri. Totusi daca va trece Real Madrid de Sevilla, are sanse mari sa castige Cupa.

{{notification_msg}}