Cupa Mondiala: Rusia - Egipt

Analiza meciuri

Rusia - Egipt

A doua runda din faza grupelor incepe cu infruntarea dintre tara gazda a aceste editii - Rusia, si Egipt. Rusii cu siguranta sunt multumiti de rezultatul primului meci, in care au invins Arabia Saudita cu 5-0 in deschidere, egiptenii pierd prima disputa in fata Uruguay-ului cu 1-0. Ceea ce inseamna ca presiunea va fi pe umerii egiptenilor, dar pentru aceasta partida sunt sanse mari sa il vedem la joc pe Salah, ce cu siguranta va oferi un suport echipei. Selectionata Rusiei si Egiptului urmeaza sa se intalnesca pentru prima data.

Rusia

Rusii au avut un start cum nu se putea mai bun, reusind obtinerea celor trei puncte mai usor decat s-ar fi asteptat multa lume, daca luam in considerare si seria recenta de rezultate slabe a lor. Echipa condusa de selectionerul Cherchsov a reusit sa uimeasca pe toata lumea, obtinand o perferomanta uimitoare cu Arabia Saudita, in urma scorului de 5-0, valorificand toate greselile adversarilor. Rezultat la care a constribuit intr-o mare masura mijlocasul Golovin, trecandu-si numele pe lista marcatorilor si reusind trei asisturi. In urma accidentari lui Dzagoev din prima repriza, a intrat Cheryshev care a si marcat de doua ori iar in aceasta partida probabil va face parte din primul unsprezece.

Egipt

Spre deosebire de adversara sa din aceasta partida, care cu siguranta este multumita in urma primei partide a Cupei Mondiale, egiptenii regreta faptul ca nu au reusit obtinerea unui punct din lupta cu Uruguay, primit golul infrangerii tarziu, in minutul 89. Exceptand golul primit, jucatorii selectionerului Cuper au evoluat bine, in special in faza de aparare. In aceasta partida ne asteptam sa adopte o tactica mult mai ofensiva, partida fiind una decisiva in soarta lor viitoare in aceasta competitie; pentru aceasta vor fi nevoiti sa il foloseasca pe starul Salah inca din startul partidei, desi acesta inca nu pare a fi 100% recuperat in urma accidentarii. Exceptand introducerea lui Salah, ne mai asteptam la inlocuirea lui Trezeguet cu Sobhi si a lui Morsy cu Hamed din mijlocul terenului.

{{notification_msg}}