Cupa Mondiala Preliminarii:Ucraina - Croatia

Analiza meciuri

Ucraina – Croatia

Acest meci v-a decide echipa ce se va situa pe locul doi in grupa, ambele echipe fiind la doua puncte in spatele liderului Islanda, echipa ce in ultimul meci din calificari v-a juca acasa cu ultima clasata Kosovo. In meciul tur jucat la Zagreb, Croatia s-a impus cu scorul de 1-0.

Ucraina

Ucraina are un moral mult mai bun decat Croatia inaintea acestui meci, ei inregistrand dupa infrangerea de la Zagreb victorii cu Turcia, Finlanda si Kosovo si infragere cu Islanda. Croatia a facut egal cu Finlanda, dar acest lucru nu ii ajuta foarte mult pe ucrainieni,ei fiind nevoiti sa invinga in acest meci pentru a termina pe locul doi. Antrenorul Shevchenko nu se poate baza in aceasta partida pe aportul fundasilor Butka si Rakitsko, acestia fiind accidentati.

Croatia

Croatia a ajuns dintr-o echipa sigura la calificare, sa piarda chiar locul doi, loc de duce la playoff. Forma proasta a inceput in meciul cu Ucraina acasa si dupa a continuat cu infrangeri cu Turcia si Islanda si o victorie si un egal cu Kosovo si Finlanda. Intre timp Islanda a castigat cu Turcia si s-a distantat la doua puncte, in vreme ce infrangerea contra Ucrainei le-a pus in pericol si locul doi in grupa. Antrenorul Cacic a fost demis, il locul lui a fost numit Dalic, iar pentru acest meci el nu se v-a putea baza pe mijlocasul Brozovic si atacantul Mandzukic, acestia fiind accidentati.

{{notification_msg}}