Cupa Mondiala Preliminarii:Turcia - Islanda

Analiza meciuri

Turcia – Islanda

Acest meci este unul dintre cele mai importante care se joaca in Grupa I si ne aduce fata in fata doua echipe ce au inca sanse la califiare, Islanda este pe locul doi si are un avans de doua puncte fata de Turcia, echipa ce ocupa locul trei. In meciul tur jucat in Islanda scorul a fost de 2-0 in favoarea gazdelor.

Turcia

Turcia joaca acasa si se asteapta la o victorie in acest joc, ei castigand trei meciuri acasa in aceste calificari, singura echipa ce a reusit sa ii invinga acasa a fost Ucraina. Turcia a invins Croatia in ultimul meci jucat in preliminarii si acum are iar sansa la calificare, ei urmand sa joace in ultima etapa contra Finlandei, in vreme ce Croatia joaca in Ucraina. Victoria cu Croatia a fost prima pentru antrenorul Lucescu, si este probabil ca el sa foloseasca acelasi prim 11 si in acest meci, singurii absenti sunt mijlocasul Calhanoglu si fundasii Gonul si Tore.

Islanda

Islanda a obtinut o victorie importanta contra Ucrainei in ultima runda de calificari, dar au pierdut in etapa precedenta cu 1-0 contra Finlandei, o echipa ce nu mai avea sanse la calificare, si acum trebuie sa invinga Turcia si sa astepte si celelalta rezultate din grupa. Momentan ei au acelasi numar de puncte ca si liderul Croatia si doua puncte peste Turcia si Ucraina, dar au si avantajul ca in ultima runda joaca contra ultimei echipe din grupa Kosovo. Obiectivul lor este sa nu piarda in Turcia, iar o victorie in acest meci i-ar aduce mult mai aproape de calificare. Singurul jucator absent este atacantul Sigthorsson, acesta fiind accidentat.

{{notification_msg}}