Cupa Mondiala Preliminarii:Bulgaria - Franta

Analiza meciuri

Bulgaria – Franta

Acest meci se joaca in Grupa A a preliminariilor pentru Cupa Mondiala si ne aduce fata in fata pe liderul Franta si pe ocupanta locului patru Bulgaria. Franta are un avans de un punct fata de ocupanta locului doi Suedia si cinci fata de Bulgaria. In meciul tur Franta a castigat acasa cu 4-1.

Bulgaria

Bulgaria este printre putinele echipe care inca nu au pierdut acasa, ei invingand pe rand pe Luxemburg, Belarus, Olanda si Suedia. In deplasare lucrurile stau total diferit, ei pierzand toate meciurile jucate pana acum si au ramas cu sanse doar teoretice la ocuparea locului doi. Pentru acest lucru ei trebuie sa castige in acest meci si Suedia si Olanda sa piarda macar un meci din cele doua ramase de jucat. Pentru acest meci bulgarii nu se vor putea baza pe portarul Stoyanov, stopperul Terziev, mijlocasii Dyakov si Milanov si atacantul Tonev.

Franta

Franta este lider in grupa A cu doua etape ramase de jucat, avand un punct avans fata de Suedia si calificarea depinde doar de ei, o victorie cu Bulgaria asigurandu-le practic calificarea la mondial. Bineninteles ca ei nu vor avea o misiune usoara in acest meci, mai ales ca Bulgarii sunt neinvinsi acasa si Franta in ultimul meci a inregistrat un egal 0-0 cu Luxemburg acasa. Avand in vedere acest rezultat, antrenorul Deschamps probabil v-a face unele modifcari in echipa, singurii jucatori indisponibili fiind fundasii Koscielny, Mendy si Kurzawa si mijlocasul Pogba.

{{notification_msg}}