Cupa Mondiala Preliminarii:Anglia - Slovenia

Analiza meciuri

Anglia – Slovenia

Acest meci este un derby al grupei E pentru calificarile la Cupa Mondiala din 2018 si se joaca intre ocupanta primului loc, Anglia si ocupanta locului trei, Slovenia, diferenta intre aceste echipe fiind de sase puncte. In meciul tur jucat la Ljubljana scorul a fost 0-0.

Anglia

Englezii se multumesc si cu un egal in acest meci, ei cu un punct fiind aproape calificati la Mondial, avand un avans de cinci puncte fata de Slovacia si sase fata de Slovenia si Scotia. Chiar si cu o infrangere in acest meci, ei se pot califica daca inving pe Lituania in ultima etapa si celelalte contracandidate joaca intre ele. Anglia isi doreste sa termine calificarile cu un punctaj cat mai mare asa ca ei isi doresc victoria in acest meci chiar daca de la echipa vor lipsi fundasii Jones si Rose, mijlocasii Lallana, Delph si Alli si atacantul Antonio.

Slovenia

Spre deosebire de Anglia, Slovenia trebuie sa castige toate meciurile ramase de jucat si sa astepte si rezultatele celorlalte echipe pentru a se califica. Lupta pentru locul doi probabil se v-a da intre ei, Slovacia si Scotia, Slovacia are un punct peste ei momentan si are si un meci mai usor in ultima etapa, in vreme ce Slovenia joaca cu Scotia, echipa ce se lupta si ea la calificare. Slovenia si-a complicat situatia in grupa dupa ce apierdut ultimele doua meciuri, cu Slovacia si Scotia si acum este obligata sa castige impotriva Angliei pentru a mai spera la calificare. 

{{notification_msg}}