Cupa Mondiala:Olanda - Suedia

Analiza meciuri

Olanda – Suedia

Grupa A se anunta ca una dintre cele mai imprevizibile grupe din aceste calificari dar pana la urma batalia pentru primele doua locuri se va da intre Franta si Suedia. Olanda iar nu a reusit sa se califice , la fel cum a facut-o in preliminariile pentru Euro 2016. In meciul tur dintre aceste doua echipe scorul a fost egal 1-1.

Olanda

La inceputul calificarilor rezultatul de 1-1 contra Suediei parea unul echitabil dar acum Olanda a ajuns sa aiba nevoie de o vicorie la sapte goluri diferenta pentru a prinde locul doi, liderul Franta avand deja un avans de patru puncte fata de olandezi. Olanda a pierdut de doua ori cu Franta si o data cu Bulgaria in deplasare, iar dupa a invins Bulgaria acasa si Belarus in deplasare. Acum ei au o misiune imposibila impotriva Suediei si este de asteptat ca antrenorul Advocat sa trimita in teren acelasi prim 11 ca si in meciul cu Belarus.

Suedia

Suedia este aproape sigura de locul doi in grupa, mai ales ca in ultima etapa ei au invins pe Luxemburg cu 8-0, dar spera chiar la primul loc si la calificarea directa la Mondial, ei avand un punct mai putin fata de Franta. Franta in schimb are un meci usor in ultima etapa contra Belarusului, in vreme ce Suedia are un meci mult mai dificil in deplasare contra Olandei. Chiar si asa jucatorii antrenorului Andersson spera inca l primul loc si vor face tot posibilul sa invinga Olanda in acest meci. Fundasul dreapta Lustig s-a accidentat cu Luxemburg si v-a lipsi in acest meci, in locul lui probabil ca v-a juca Krafth, aceasta fiind si singura modificare in echipa fata de meciul cu Luxemburg.

{{notification_msg}}