Cupa Mondiala: Germania - Suedia

Analiza meciuri

Germania - Suedia

In mod surprinzator Germania pierde partida de debut in fata Mexicului cu scorul de 1-0, Suedia nu dezamageste si obtine victoria impotriva Coreei de Sud. Nemtii stiau ca nu ii asteapta o partida usoara impotriva mexicanilor, insa cu siguranta nu s-ar fi asteptat sa nu marcheze. Suedezii, au intampinat de asemenea dificultati, coreeni cedand abia in urma unui gol marcat din penalty. Aceste doua selectionate s-au intalnit ultima data in calificarile Cupei Mondiale din 2014, partide incheiate cu o remiza 4-4 si o victorie a nemtilor 5-3.

Germania

Nu este deloc obisnuit ca detinatoarea titlului de campioana mondiala sa piarda in partida de debut a urmatoarei Cupe Mondiale. Infrangerea in fata Mexicului ii va obliga pe nemti sa evolueze de acum fara greseala; dar pentru a avea o viziune mai clara asupra esecului, trebuie sa ne intoarcem la presatiile lor din amicalurile trecute - trei remize si doua infrangeri, primul semn de slabiciune il arata in fata Austriei, infrangere 2-1 desi sau aflat la conducerea partidei; ca apoi in ultimul amical sa obtina o victorie chinuita impotriva Arabiei Saudide, care de altfel nu a aratat nimic in cele doua partide disputate pana acum in Cupa Mondiala. Aceste avertismente se pare ca nu au fost luate in serios de catre selectionata Germaniei, in urma jocului existand multe greseli individuale in ciuda faptului ca au evoluat cu cel mai bun 11. Selectionerul Joachim Low va fi nevoit sa faca unele schimpari in echipa, ne asteptam la intoarcerea lui J. Hector pe flancul dreapt, iar Reus sa evoleze in locul lui Ozil.

Suedia

Desi nu au avut o partida usoara impotriva Coreei de Sud, adevaratul test pentru suedezi abia acum urmeaza, mai ales ca nemtii au nevoie disperata de victorie. Partea pozitiva a situatiei actuale pentru suedezi este ca au reusit victoria in debut iar acum o remiza ar fi mai mult decat bine-venita. Scandinavii au deovedit inca din calificari ca sunt foarte solizi in partea de aparare, lasand acasa Italia fara a primi nici un gol; in ultimile doua amicaluri reusesc de asemenea sa pastreze poarta intacta, ceea ce rezulta ca obtin a treia partida consecutiva fara gol primit. Din echipa nu s-a simtit absenta accidentarii fundasului Lindelolf, insa acesta va fi disponibil pentru aceasta partida, o alta inlocuire va fi introducerea lui Svensson pe pozitia lui Larsson, deoarece acesta s-a accidentat.

{{notification_msg}}