Cupa Ligii: West Ham – Chelsea

Analiza meciuri

West Ham – Chelsea

Miercuri seara se vor juca ultimele 3 meciuri din saisprezecimile Cupei Ligii din Anglia, iar in primul din ele vom avea confruntare intre doua echipe londoneze, West Ham si Chelsea. In sezonul precedent West Ham a aratat mai bine decat Chelsea, insa acum oaspetii sunt in forma si ocupa locul 4, avand un avantaj de 9 puncte. In sezonul trecut West Ham a castigat acasa si a remizat in deplasarea de pe Stamford Bridge, iar acum cateva etape in urma Chelsea s-a impus acasa cu 2-1, in ultima intalnire directa.

West Ham

Acel meci a fost la inceputul sezonului, cand Chelsea nu stralucea in evolutii. In precedentele doua partide a obtinut victorii cu Crystal Palace in deplasare si cu Sunderland acasa. Asadar, jucatorii antrenorului Bilic, au parasit zona retrogradabila, dup ace au acumulat doar 4 puncte in ultimele 7 etape. Trebuie sa va reamintim ca West Ham a fost eliminata in play-off-ul Europa League de catre echipa romaneasca, Astra. In acea perioada s-a calificat in saisprezecimile Cupei, dupa ce a trecut de Accringhton, o echipa dintr-o liga inferioara. Acum va avea in fata un adversar mult mai puternic, asa cum este Chelsea, insa West Ham are un moral bun, dupa cele doua victorii din Premier League. Antrenorul Bilic se confrunta cu probleme de lot, deoarece multi jucatori importanti sunt accidentati, precum: Carroll, Randolph, Tore, Byram si Sakho. Totusi West Ham va avea parte de sprijinul suporterilor.

Chelsea

Am mentionat deja, ca Chelsea este pe locul 4 in Premier League, la doar un punct distanta de liderul Manchester United. Dupa o perioada modesta, Chelsea a inceput sa joace mai agresiv in ultimele 3 etape, lucru ce a dat rezultate. Prima data a castigat cu 2-0, duelul cu Hull, apoi a venit victoria in fata campioanei Leicester, cu 3-0, iar in etapa trecuta a invins-o pe Manchester United cu 4-0. Antrenorul Conte a gasit formula castigatoare in ultimele meciuri si in plus a facut-o pe Chelsea sa joace mult mai spectaculos. Ne asteptam sa vedem acelasi prim 11 si aceeasi tactica si acum, ca si cum a fost in meciul trecut cu Manchester United. Van Ginkel, Ivanovic si Zouma vor lipsi, pentru ca sunt accidentati.

{{notification_msg}}