Cupa Ligii: Liverpool –Tottenham

Analiza meciuri

Liverpool – Tottenham

In aceasta saptamana se vor juca toate meciurile din saisprezecimile Cupei Ligii din Anglia si la inceput vom avea un meci interesant intre doua rivale, Liverpool si Tottenham. Ambele sunt neinfrante de ceva vreme, si dupa noua etape sunt in topul clasamentului din Premier League. Echipa de pe Anfield ocupa locul 3 si este la egalitate de puncte cu liderul Manchester City. In precedentele 3 confruntari directe scorul a fost egal, iar inainte Liverpool s-a impus de 5 ori consecutiv.

Liverpool

Acum va fi un meci dintr-o competitie mai putin importanta, dar ramane de vazut cine va ajunge in sferturile de finala. Antrenorul Klopp se concentreaza ca echipa sa, sa castige toate duelurile, dar credem ca toata atentia lui Liverpool este asupra campionatului si nu vom vedea cel mai puternic prim 11, in aceasta confruntare din Cupa Ligii. In rundele precedente cu Derby County si Burton, Liverpool a jucat cu o echipa combinata, dar a triumfat cu 3-0, respectiv 5-0. Acum adversara este mult mai puternica, asa ca probabil vom vedea din startul partidei cativa titulari si din campionat. Din cauza accidentarilor vor lipsi Gomez si Sakho.

Tottenham

Oaspetii din Londra sunt pe pozitia a 5 a in clasament, la un punct distanta de lider, cat si de rivala din acest duel din Cupa Ligii. Trebuie sa va reamintim ca Tottenham este singura echipa neinvinsa din Premier League si are cea mai buna defensiva, deoarece a incasat doar 4 goluri in 9 etape. Pe de alta parte in primele 3 dispute din grupele Champions League a inregistrat o victorie si o remiza si probabil o vom vedea luptandu-se pentru calificarea in faza urmatoare. In Cupa Ligii a trecut de Ghillingham, ultima data. Antrenorul Pochettino va face cateva modificari in primul 11, fiindca Tottenham vine dupa 3 remize consecutive si este un semnal de alarma. Atacantul Kane si fundasul Alderweireld sunt accidentati.

{{notification_msg}}