Cupa Ligii Angliei: Southampton – Liverpool

Analiza meciuri

Southampton – Liverpool

Cea de-a doua semifinala din Cupa Ligii Angliei este mult mai atractiva, deoarece va fi un duel intre doua echipe din Premier League cu pretentii. Southampton se afla pe pozitia a 10 a in clasament, iar Liverpool ocupa locul 2 si dupa 20 de etape are un avantaj de 20 de puncte fata de adversara din acest meci. In precedentele 3 partide din campionat, Southampton a inregistrat doar esecuri.

Southampton

Trebuie sa fie foarte atenta, pentru ca acum este aproape de a castiga un trofeu. Pentru un rezultat favorabil in partida de miercuri seara, jucatorii antrenorului Puel, trebuie sa evolueze mult mai bine fata de cum au facut-o in predentele 3 meciuri din campionat, care au dus-o pe Southampton pe locul 10. In a treia runda din FA Cup a remizat 2-2 cu Norwich, weekend-ul trecut si si-a menajat cativa jucatori pentru acest duel cu Liverpool. Pe lista indisponibililor sunt: Gardos, Pied, Austin, Fonte, Targett, Boufal si portarul McCarthy.

Liverpool

Oaspetii din Liverpool vin dupa doua rezultate slabe, prima data a remizat 2-2 in campionat cu Sunderland, o echipa aflata in zona retrogradabila, dupa care weekend-ul trecut a terminat la egalitate 0-0 cu Plymouth in a treia runda din FA Cup. Totusi sa nu uitam ca antrenorul Klopp a folosit o echipa tanara in acel duel, in care doar Leiva, Can, Origi, Moreno si Karius s-au regasit in primul 11. Pe de alta parte cei mai importanti jucatori au fost menajati pentru aceasta partida cu Southampton. Mane a fost convocat la echipa nationala, iar din cauza accidentarilor vor lipsi: Ings, Henderson, Matip si Coutinho.

{{notification_msg}}