Cupa italiei:Lazio - AC Milan

Analiza meciuri

Lazio Roma – AC Milan

Aceasta semifinala a Cupei Italiei este mult mai interesanta decat cealalta jucata intre Juventus si Atalanta, deoarece ambele echipe trec printr-o forma buna in campionat. In meciul tur jucat pe San Siro scorul a fost egal, iar in campionat in meciurile directe fiecare echipa a castigat acasa.

Lazio Roma

Lazio a invins pe Milan acasa la trei goluri diferenta si este pe locul trei in Serie A fiind la opt puncte de Milan, echipa ce este pe sapte. Milan joaca bine in ultimul timp, asa ca Lazio nu v-a avea un meci usor chiar daca are o serie de trei victorii, doua in campionat cu Verona si Sassuolo si una in Europa League contra lui FCSB cu 5-1. Pentru acest meci, antrenorul Inzaghi probabil v- a trimite pe teren cel mai bun prim 11 pe care il are la dispozitie, singurul jucator indisponibil fiind mijlocasul Gennaro.

AC Milan

Milanul este in mare forma si a castigat ultimele cinci meciuri disputate, iar in ultmimele 12 partide a castigat de noua ori si a facut trei egaluri. Jucatorii antrenati de Gatusso nu au primit gol in ultimele cinci partide disputate si au invins pe AS Roma etapa trecuta, iar distanta fata de locul patru ocupat de Inter este de sapte puncte. Milan urmeaza sa o intalneasca pe Inter in urmatoarea etapa din campionat si cu o victorie poate sa spere la un loc de Liga Campionilor la finalul sezonului. In Europa League ei au eliminat pe Ludogorets iar pentru acest meci nu se vor baza pe fundasii Conti si Antonelli.

{{notification_msg}}