Cupa Italiei: Juventus – SSC Napoli

Analiza meciuri

Juventus – SSC Napoli

In aceasta saptamana se va juca prima semifinala din Cupa Italiei, in care se vor intalni doua echipe ce sunt prezente in Champions League, Juventus fiind mai aproape de calificarea in sferturi pentru ca a castigat in prima mansa, iar Napoli a fost invinsa de Real Madrid. Referitor la clasamentul din Serie A, torinezii sunt pe primul loc si au cu 12 puncte mai mult fata de napoletani, care ocupa pozitia a 3 a. In confruntarea directa din turul campionatului, Juventus s-a impus acasa, cu scorul de 2-1.

Juventus

Vine dupa o serie de 9 victorii consecutive inaintea acestui duel din Cupa Italiei, iar rivala Napoli a pierdut de doua ori in ultimele 3 partide. Din acest motiv, fanii lui Juventus se asteapta la un nou triumf, mai ales ca antrenorul Allegri obisnuieste sa schimbe des primul 11 pentru ca jucatorii sa nu fie obositi, fiindca evolueaza in 3 competitii. Fosta campioana si castigatoare a Cupei Italiei, a inregistrat 7 victorii la rand in campionat si este lider in Serie A, iar recent a castigat in sferturile Cupei in fata celor de la Milan, cu 2-1, iar in Champions League si-a creat un avantaj consistent dupa ce a infrant-o in deplasare cu 2-0 pe Porto. Are un moral foarte bun inaintea partidei cu Napoli, iar antrenorul Allegri are la dispozitie toti jucatorii. Nu credem ca vor fi schimbari majore in echipa de start.

SSC Napoli

A pierdut cu 3-1 in prima mansa din saisprezecimile Champions League, in fata celor de la Real Madrid. Apoi a urmat inca un esec in campionat, cu 2-0 in disputa de acasa cu Atalanta. Asadar, echipa din Bergamo s-a apropiat la 3 puncte, iar diferenta fara de locul secund ocupat de Roma, s-a marit la 5 puncte. Din acest motiv fanii sunt ingrijorati inaintea acestei partide cu Juventus, mai ales ca jucatorii antrenorului Sarri, s-au luptat din greu runda trecuta din Cupa, sa treaca de Fiorentina. Este posibil sa vedem jucatori noi in primul 11, in meciul tur din Torino, pentru ca unii acuza oboseala si trebuie menajati. Hysaj este suspendat din cauza cartonaselor galbene primite, iar Tonelli si Allan se afla in continuare pe lista accidentatilor.

{{notification_msg}}