Cupa Frantei:Montpellier - Lyon

Analiza meciuri

HSC Montpellier – Olympique Lyon

Saptamana aceasta se joaca meciuri din Cupa Frantei, iar in aceasta partida se intalnesc doua echipe din Ligue 1, respectiv locurile sase si patru. Montpellier are 14 puncte mai putin decat Lyon, dar a reusit sa ii invinga in Cupa Ligii cu 4-1 si sa faca egal in campionat.

HSC Montpellier

Montpellier a invins pe Angers saptamana trecuta cu 2-1, in vreme ce Lyon a pierdut cu Monaco in deplasare, asa ca moralul jucatorilor este unul foarte bun inaintea acestui meci. Pe langa meciul cu Angers, Montpellier a invins acasa pe Toulouse in campionat si pe Lorient in Cupa Frantei, dar a si pierdut cu PSG in campionat si cu Monaco in semifinalele Cupei Ligii. Montpellier ocupa un loc bun in campionat si nu prea are griji in privinta retrogradarii, dar si locurile care duc in cupele europene sunt la distanta mare de puncte. Patru jucatori au plecat de la echipa in iarna aceasta, iar la capitolul sosiri il avem doar pe Oyongo de la Montreal. Mijlocasul Sanson este accidentat si nu v-a juca in aceasta partida.

Olympique Lyon

Lyon vine dupa doua infrangeri consecutive in campionat, 3-1 cu Bordeaux si 3-2 cu Monaco dupa ce a condus cu 2-0. Dupa aceste infrangeri antrenorul Genesio a anuntat cateva modificari in echipa pentru acest meci de cupa, chiar daca inaintea meciurilor cu Monaco si Bordeaux ei au avut o serie de sase victorii si un egal, printre care o victorie contra liderului PSG in campionat si una contra lui Monaco in Cupa Frantei. In campionat Lyon este pe patru, la doua puncte de locul trei ocupat de Monaco si la trei puncte de locul doi ocupat de Marseille, iar pentru acest meci nu are nici o problema de lot.

{{notification_msg}}