Confruntarea dintre gladiatori și galactici: AS Roma - Real Madrid

Analiza meciuri

AS Roma- Real Madrid

Miercuri seara se va juca a doua runda a optimilor de finala unde se vor intalni vicecampioana Italiei, AS Roma si Real Madrid, care a castigat aceasta competitie de 10 ori. Ambele echipe sunt intr-o forma buna, deoarece vin dupa o serie de victorii din campionat. Real Madrid este pe locul 3 in Primera Division, in timp ce Roma ocupa pozitia a 4 a in Serie A. S-au intalnit de doua ori intr-un turneu amical in Australia acum doi ani si Roma a invins in ambele confruntari, una din ele la lovituri de la 11 metri. Echipa de pe Santiago Bernabeu a mai fost infranta de AS Roma si acum 8 ani, tot intr-o dubla de optimi ale Champions League, ambele jocuri terminandu-se cu scorul 2-1.

AS Roma

Romanii nu pornesc din postura de favoriti, ei reusind o calificare in optima doar cu 6 puncte obtinute in grupa. A fost aproape sa piarda in Belarusia cu Bate Borisov, dar din fericire pentru fanii romani scorul final a fost 0-0 si asa au reusit calificarea in faza urmatoare, avand un golaveraj mai bun si terminand in grupa in fata germanilor de la Bayer Leverkusen. A inceput sa joace tot mai slab in campionat, dupa ce a ajuns in faza optimilor Champions League, fiind eliminata si din Cupa Italiei, dupa infrangerea suferita cu divizionara secunda Spezia. Toate aceste, au facut ca antrenorul Spaletti sa faca anumite schimbari care sa resusciteze echipa , obtinand in ultimele 4 etape, tot atatea victorii si acum are sanse sa termine pe locul 3, pozitie ce duce in Champions League. Spaletti nu se poate baza in meciul cu Real Madrid pe mijlocasii Strootman si Rossi, si pe fundasul Torosidis, toti fiind accidentati.

Real Madrid

Referitor la echipa cu cele mai multe trofee Champions League in palmares, este intr-o forma foarte buna mai ales ca si-a improvizat fazele pentru a inscrie cat mai des. De la venirea lui Zizou pe banca tehnica, madrilenii au castigat 5 din 6 meciuri si au remizat o data, inscriind 23 de goluri si primind doar 5. Pe Santiago Bernabeu jucatorii au reusit o medie de 5 goluri marcate pe meci, in timp ce in deplasare nu sunt asa de eficienti, in ultimele doua meciuri remizand cu cei de la Betis 1-1 si castigand cu Granada scor 2-1. In clasamentul La Liga, Real Madrid se afla pe locul 3, prima fiind Barcelona, iar a doua rivala din oras Atletico. Referitor la meciurile din faza grupelor Champions League, doar PSG a reusit sa-i smulga un punct la Paris. Asa ca inca de la inceputul partidei ne asteptam ca madrilenii sa fie foarte ofensivi, incercand sa inscrie cat mai repede. Trebuie sa mai adaugam ca pe lista accidentatilor se afla Pope, Bale si Marcelo.

{{notification_msg}}