Confruntare pentru Bundesliga: Eintracht Frankfurt – FC Nurnberg

Analiza meciuri

Eintracht Frankfurt – FC Nurnberg

Dupa finalul campionatelor din cele mai puternice ligi din Germania, a sosit timpul sa vedem care echipa va fi in Bundesliga in sezonul urmator. Dupa aceasta dubla vom afla daca va ramane Eintracht Frankfurt sau se va reintoarce Nurnberg in prima liga. Cei de la Eintracht Frankfurt se puteau salva in ultima etapa, dar au pierdut in Bremen si sunt nevoiti sa continue lupta, in timp ce in liga secunda, se stia de ceva vreme ca Nurnberg va termina pe locul 3. Nurnberg a incheiat campionatul cu doua victorii, iar Eintracht dupa 3 triumfuri la rand, a fost infranta in ultima partida. Aceste doua echipe s-au intalnit ultima data acum doua sezoane in Frankfurt cand scorul a fost 1-1, iar in Nurnberg cei de la Eintracht au castigat cu 5-2.

Eintracht Frankfurt

Este ultima sansa pentru Eintracht sa ramana in Bundesliga si vom vedea daca asta se va intampla dupa dubla cu Nurnberg. Bineinteles ca vor fi multumiti daca vor trece de cei de la Nurnberg, insa nu isi doreau sa ajunga in situatia aceasta. Daca ne uitam peste statistici vom vedea ca in ultimele etape a fost prezenta in zona retrogradabila. Dupa cele 3 victorii, mai avea nevoie doar de o remiza ca sa se salveze, dar din pacate pentru echipa din Frankfurt a primit gol in minutul 88 in duelul cu Werder Bremen. Antrenorul Smith a pregatit echipa foarte mult inaintea acelui meci, insa pe finalul partidei toate planurile s-au dat peste cap. Atunci Ignjovski a jucat in locul lui Huszti, iar Seferovic a fost varful de atac. Este posibil sa-i vedem in teren in meciul de joi pe Meier si pe Huszti.

FC Nurnberg

A evoluat un pic mai slab in prima parte a campionatului, dupa care a inceput sa joace din ce in ce mai bine si sa ajunga pe pozitia a 3 a, unde a ramas pana la final. Nu a putut sa promoveze direct, insa a fost foarte aproape. Nurnberg a avut o serie de 18 meciuri fara sa fie invinsa, iar apoi a suferit doua infrangeri dureroase, una din ele cu ultima clasata Duisburg. A fost singurul meci pierdut pe teren propriu, dar s-a dovedit a fi decisiv in ceea ce priveste promovarea, pentru ca echipa care a terminat pe locul doi, a avut doar un punct avantaj. In deplasare a evoluat destul de slab, insa trebuie sa mentionam ca a fost cea mai eficienta din liga secunda, in duelurile de acasa. In ultimele doua etape a castigat cu 1-0, acasa cu St.Pauli si in deplasare cu Paderborn. Antrenorul Weiler va trimite in teren cel mai puternic prim 11 de care dispune, dar nu se poate baza pe cativa jucatori care sunt accidentati, printre care se numara: Erras, Polak, Mossmer si Kerka. 

{{notification_msg}}