Confruntare pe Santiago Bernabeu: Real Madrid – Celta Vigo

Analiza meciuri

Real Madrid – Celta Vigo

O confruntare intre doua echipe aflate in partea de la mijloc in sus a clasamentului. Real se afla intr-o situatie mai putin placuta, pentru ca a iesit din lupta pentru titlu si nu se poate multumi cu locul 3, care este vizat si de alte echipe. Celta este pe pozitia a 6 a si se lupta pana la final pentru un loc ce duce in Europa League, un obiectiv important pentru club. In etapa trecuta Real a castigat la Levante acasa si Celta a remizat fara goluri pe propriul stadion cu Villarreal. In meciul din tur, Real a castigat cu 3-1 in Vigo, iar in ultimele 3 dispute din Madrid tot a fost invingatoare, dar fara sa primeasca gol.

Real Madrid

Este un sezon slab pentru Real in La Liga, care inca nu s-a terminat. Obiectivul madrilenilor nu a fost locul 3 sau pozitia secunda, dar trebuie sa treaca peste asta si sa se concentreze in urmatoarele jocuri. S-au anuntat multe schimbari la echipa, dupa infrangerea suferita in fata rivalilor de la Atletico Madrid. Miercurea trecuta Real a invins-o pe Levante cu 3-1, dar nu a fost un meci usor, al treilea gol inscriindu-l in minutele de prelungire. Antrenorul Zidanne a fost nevoit sa faca o serie de schimbari la echipa, dupa ce a pierdut cu Atletico. Modric si Benzema erau accidentati, Ramos si Carvajal au lipsit din cauza cartonaselor galbene acumulate, iar Isco a stat pe banca de rezerve. Din fericire pentru Zidanne vor fi abti de joc toti acesti jucatori in meciul cu Celta, cu exceptia lui Benzema, ceea ce inseamna ca este posibil sa-l vedem in atac pe tanarul Mayoral. Nu-l vom vedea in teren pe Bale si probabil nici pe Marcelo.

Celta Vigo

Se afla pe un loc care duce in Europa League si vine dupa o serie de 3 meciuri fara infrangere. Locul 6 e obiectivul lor, dar pana la final sunt multe meciuri de jucat, si acesta cu Real va fi unul foarte dificil. Miercuri a intalnit-o pe Villarreal intr-un meci ce s-a terminat la egalitate 0-0. A fost un rezultat bun, deoarece Villareal e o echipa din fruntea clasamentului, si putem spune ca acest egal a ajutat pe Real Madrid sa fie mai sigura de locul 3. Cu doua meciuri inainte, a castigat cu Eibar si Getafe.  In etapa trecuta antrenorul Berizzo a folosit 3 atacanti, dar nici unul nu a reusit sa inscrie. In disputa cu Real Madrid va trebui sa se apere mai mult si probabil Celta va juca in atac doar cu Aspas, iar in spatele lui vor fi Orellana, Hernandez si Nolito. Nu va fi pe teren fundasul Cabral si va fi inlocuit de Planas, iar Jonny Castro va fi pe linia de fund.

{{notification_msg}}