Confruntare istorică la Londra

Analiza meciuri

Chelsea - Manchester United .

La finalul etapei cu numărul 25 din prima liga engleză, avem un meci între două mari rivale, Chelsea și o echipă care a reusit să caștige cele mai multe campionate în Anglia, Manchester United. Pe de altă parte putem spune că sunt două echipe care și-au îmbunatatit jocul în ultima vreme, iar diavolii roșii sunt clasați mult mai bine având cu 11 puncte mai mult decât londonezii. De asemenea, Chelsea a obținut 5 victorii și 4 egaluri în ultimele meciuri în care aceste două echipe s-au confruntat, incluzând și remiza fără goluri de toamna trecuta de pe Old Trafford.

Chelsea

A fost al doilea meci cu Hiddink pe banca lui Chelsea, care a continuat in acelasi ritm fiind neinvinsi in campionat de multe etape. Adevarat este ca a castigat 2 meciuri si 5 le-a remizat, ceea ce i-a facut sa urce in clasament, iar in FA Cup a depus mai putin efort , dar a castigat impotriva celor de la Milton Keynes si Scunthorpe.Ar trebui sa castige in campionat ,daca vrea sa mai prinda o pozitie care sa o duca in Liga Campionilor, fiind la 16 puncte distant de aceasta pozitie. In Liga Campionilor va avea de jucat doua meciuri grele cu francezii  de la PSG, iar in FA Cup o va intalni pe Manchester United, asa ca Hiddink va trebui sa pregateasca meciurile cu multa atentie. Acest meci cu Manchester United va trebui sa inceapa cu Hazard care s-a  recuperat complet, iar pe de alta parte cativa jucatori ca Remy, Pata sau Falcao sunt sub semnul intrebarii.

Manchester United

Pentru diavolii rosii din Manchester, acesta va fi al patrulea meci jucat in deplasare, iar dupa vor pleca la Sunderland. In Europa League vor fi fata in fata cu danezii de la Midtjylland si in FA Cup va intalni o echipa dintr-o liga inferioara, Shrewsbury. Am trecut prin statistica pentru a va arata programul mult mai usor in urmatoarele doua saptamani, fata de cel a lui Chelsea.Are un moral bun, deoarece saptamana trecuta a reusit sa castige acasa, cu scorul de la 3-0, cu echipa Stoke,victorie care a dus-o pe pozitia a cinci a, la 5 puncte de Arsenal. Inainte de acel meci a castigat in deplasare la Derby County  in FA Cup, cu 3-1, victorie care i-a facut pe diavolii rosii sa uite rapid singura lor greseala din luna trecuta, infrangerea suferita acasa cu 1-0 in fata celor de la Southampton. Sa adaugam ca pe lista accidentatilor se afla mijlocasii Young si Schweinstaiger, si fundasii  Rojo, Valencia si Jones.

{{notification_msg}}