Confruntare între două echipe calificate la Euro 2016: Franţa - Rusia

Analiza meciuri

Franta – Rusia

Aceste doua echipe nationale vor fi prezente la Campionatul European, Franta dupa cum stiti este gazda turneului, iar Rusia a dus o batalie puternica in preliminarii, dupa care a reusit sa obtina calificarea direct. Este interesant ca sunt cotate aproximativ la fel, dupa clasamentul FIFA, undeva in jurul locului 20 si totodata trebuie sa spunem ca acest duel va fi al doilea joc in decursul a cateva zile. Miercurea trecuta Franta a invins-o pe Olanda in deplasare, in timp ce Rusia a castigat acasa lejer cu Lituania. In ultimele 3 confruntari ambele echipe au obtinut doua victorii si au fost infrante o data, iar ultima data cand s-au intalnit intr-un meci amical a fost in 2002 la Paris, cand s-a terminat cu o remiza fara goluri.

Franta

A aratat vineri ca a luat o optiune serioasa, datorita faptului ca are asteptari mari de la Campionatul European pe care il va gazdui. A invins-o pe Olanda in deplasare, ceea ce nu este usor, totusi o echipa ce trece printr-o perioada mai slaba, pentru ca nu a reusit sa se califice la turneul final. Francezii au avut un start grozav si in minutul 15 conduceau cu 2-0. In repriza a doua au jucat mai relaxat, iar dupa cateva modificari facute de antrenorul Deschamps, Olanda a reusit sa egaleze, noroc de reusita lui Matuidi cu doua minute inainte de final, care a adus victoria. Nu a inceput cu echipa cea mai puternica, dar totusi au fost in teren de la inceput cateva vedete printre care s-a numarat si tanarul jucator de la Bayern, Coman. Pe banca de rezerve au stat Sagna, Cabaye si Lloris. Ne asteptam ca de aceasta data sa-i vedem in teren din primul minut, deoarece Deschamps isi doreste sa incerce mai multe variante, pentru ca echipa sa, sa evolueze cat mai bine.

Rusia

A reusit sa se califice direct la Campionatul European, multumita ultimilor meciuri din preliminarii, in care au obtinut 4 victorii, fiind de ajuns pentru a-si asigura locul 2 si toate acestea s-au intamplat datorita venirii lui Leonid Slutski in locul antrenorului Capello. A facut sa evolueze cat mai bine echipa, care dupa ce a obtinut calificarea, a invins-o pe Portugalia intr-un meci amical, dar a pierdut acasa cu Croatia. A condus in acel meci, dar in final scorul a fost 3-1 pentru adversari. Sambata trecuta a castigat cu 3-0 in fata Lituaniei. Antrenorul Slutski i-a adus inapoi in primul 11 pe Berezutsk si Ignashevich, in schimb au stat pe banca de rezerve Shatov, Lodygin si Dzyuba. Au lipsit si cativa jucatori buni printre care s-au numarat Dzagoev si Cheryshev. Acum ne asteptam sa-l vedem in poarta pe Lodygina, la mijloc pe Ianov si Shatov, iar in atac pe Dzyuba.

{{notification_msg}}