Confruntare interesantă în Serie A: AC Fiorentina – Inter Milan

Analiza meciuri

AC Fiorentina – Inter Milan

In prima zi din weekend vom aveam un meci interesant in Serie A, in care se vor intalni doua echipe vecine in clasament, in cadrul etapei cu numarul 33. Fiorentina este pe locul 8 si are cu 4 puncte mai putin decat ocupanta pozitiei a 7 a, Inter. Ambele au sanse sa termine sezonul pe un loc ce duce in cupele europene, doar daca vor incepe sa joace mai bine, fata de cum au facut-o in precedentele partide. Confruntarea din tur s-a incheiat cu scorul de 4-2 pentru Inter, iar inainte de asta Fiorentina s-a impus de 4 ori la rand in duelurile directe.

AC Fiorentina

Din acest motiv crede ca o poate invinge din nou pe rivala din Milan si sa se aproapie la un punct de aceasta, pentru a intra din nou in lupta pentru pozitiile ce o califica in Europa League. Fiorentina a bifat 3 victorii, dupa care acum doua etape a remizat in deplasare 2-2 cu Sampdoria, iar weekend-ul trecut a fost invinsa surprinzator cu 2-1 pe teren propriu, de catre Empoli. Kalinic a primit cartonas rosu si probabil pe postul sau va evolua sambata Babacar. Cu siguranta vom vedea modificari in primul 11, mai ales la mijloc. Antrenorul Sousa nu se poate baza pe Rodriguez, deoarece este accidentat.

Inter Milan

A fost foarte aproape de o victorie in derby-ul orasului, fiindca a condus cu 2-0 pana in minutul 83, apoi Romagnoli a redus din diferenta pentru Milan. Surprinzator, in ultima faza a meciului s-a trezit egalata prin reusita norocoasa a fundasului Zapata. Fanii s-au aratat dezamagiti, pentru ca echipa lor de suflet a pierdut inainte disputele cu Crotone si Sampdoria. In prezent este la 5 puncte de ocupanta locului 4, Lazio si la 4 distanta de Atalanta, aflata pe ultima pozitie ce duce in Europa League. Asadar, are sanse sa se califice in Europa League, dar obiectivul era participarea in Champions League si cu siguranta antrenorul Pioli va fi demis la finalul campionatului. Ne asteptam sa vedem cea mai puternica echipa de start, pentru ca Pioli are toti jucatorii la dispozitie.

{{notification_msg}}