Confruntare în Tippeligaen: Brann – Aalesund

Analiza meciuri

Brann – Aalesund

In primul meci al etapei cu numarul 17 din cel mai puternic campionat norvegian, avem un duel intre Brann, care se afla pe pozitia a 5 a in clasament si Aalesund, echipa de pe locul 14. In prezent este o diferenta de 14 puncte intre aceste doua cluburi. In tur Brann a castigat intalnirea directa cu Aalesund, cu scorul de 2-1, iar acum doua sezoane tot ea a fost invingatoarea in ambele partide.

Brann

Asadar, dupa statistici, Brann se asteapta la o noua victorie in fata celor de la Aalesund, care vine dupa o serie de rezultate slabe cu doua remize si doua infrangeri. In ultimele doua etape, Brann a castigat 4 puncte , dupa victoria cu 4-1 in meciul cu Valerenga si egalul 1-1 cu Stabaek. Pe teren propriu Brann, a inregistrat 6 triumfuri si o remiza. Totusi, rezultatele obtinute in deplasare nu au fost atat de bune si din aceasta cauza se afla pe locul 5, fiind la o distanta de 6 puncte fata de echipa pozitionata pe locul secund, Odd. Are cu 10 puncte mai putin decat liderul Rosenborg. Probabil va reveni pe teren fundasul Kristiansen pentru acest meci cu Aalesund, iar restul titularilor credem ca vor fi acceasi ca in precedentele doua partide.

Aalesund

Nu este in forma inaintea acestui meci, deoarece a inregistrat multe rezultate slabe care au facut-o sa ajunga in zona inferioara a clasamentului, in prezent avand doar un punct avantaj fata de ocupanta penultimului loc, Valerenga si 6 puncte fata de Start, echipa de pe ultima pozitie. In etapele precedente a remizat cu Rosenborg si a fost infranta cu 4-2 de catre Stromsgodset si cu 4-1 de Odd. Din cauza acestor rezultate, antrenorul Fredrikson va trebui sa faca unele modificari in atac, dar mai ales in defensiva, unde s-a vazut clar ca sunt probleme. In ultima etapa Cramer si Gretarsson au jucat in locu lui Andreas si Oddbjorn Lie. Acum in duelul cu Brann, vor lipsi doi atacanti Boli si Gyasi, care probabil vor fi inlocuiti cu Thrandarson si Mos. O veste buna pentru fani, este ca va reveni mijlocasul Riise.

{{notification_msg}}