Confruntare în Serie B: AC Cesena – AC Perugia

Analiza meciuri

AC Cesena – AC Perugia

Va fi un duel interesant in prima etapa din Serie B, intre Cesena si Perugia. Gazdele au terminat in sezonul trecut pe locul 6, iar oaspetii au fost pe pozitia a 10 a, la 13 puncte distanta. In confruntarile directe din campionatul precedent, Cesena s-a impus pe teren propriu cu 2-1, iar in Perugia scorul a fost egal, 0-0.

AC Cesena

Toate acestea ne arata ca gazdele sunt favorite, mai ales ca in sezonul trecut au castigat acasa duelul cu Perugia. La inceputul acestei luni, Cesena a trecut in Cupa Italiei, cu 2-0 de Arezzo si Ternana, insa trebuie sa precizam ca antrenorul Drago a folosit multi jucatori care au sosit in aceasta vara la echipa. Cesena are un lot bun acum si va incerca sa promoveze in prima liga. Campionatul trecut a terminat pe locul 6 si a ajuns in sferturile de finala din play-off, unde a fost oprita de Spezia. Noii veniti la echipa, s-au acomodat deja cu cerintele antrenorului, asadar ne asteptam sa vedem cel mai puternic prim 11 de care dispune Cesena, in aceasta confruntare cu Perugia. In atac vor fi Djuric si Ciano, iar singurul absent va fi fundasul Perticone.

AC Perugia

Nu a fost prezenta in play-off in sezonul trecut, deoarece a terminat pe locul 10, fiind la o distanta de 10 puncte, de ocupanta pozitiei a 8 a, Novara. Totusi Perugia a fost multumita de evolutiile sale, deoarece a fost proaspat promovata in Serie B. Trebuie sa va reamintim ca Perugia a avut cea mai buna defensiva din liga, pentru ca a incasat 40 de goluri in 55 de partide. In aceasta vara, antrenorul Bisoli a fost inlocuit cu tanarul Bucci, venit dintr-o liga inferioara. A avut ceva probleme de lot, insa cu toate acestea a reusit sa treaca de primele doua runde din Cupa Italiei, eliminandu-le pe Alessandria si Carpi. Va lipsi atacantul Carmine si mijlocasul Della Rocca, deoarece ambii sunt accidentati. 

{{notification_msg}}