Confruntare în Serie A: US Palermo – SSC Napoli

Analiza meciuri

US Palermo – SSC Napoli

Sambata in etapa a treia din Serie A, vom aveam o intalnire intre doua echipe rivale, Palermo si Napoli. Sicilienii au inceput campionatul cu o infrangere si o remiza, in timp ce napoletanii au obtinut 4 puncte din cele doua etape. Napoli s-a impus in cele doua confruntari din sezonul trecut si acum este din nou favorita.

US Palermo

Dupa primele doua etape Palermo si-a schimbat antrenorul, aducandu-l pe banca tehnica, pe De Zerbi, care in trecut a fost la echipa Foggia. Nimeni nu intelege de ce patronul clubului Zamparini l-a demis pe Ballardini, dupa ce Palermo a terminat la egalitate cu Inter in partida precedenta, iar inainte de asta a calificat echipa in runda a treia din Cupa Italiei, eliminand-o pe Bari. Singurul esec din acest sezon a fost infrangerea cu Sassuolo. Ne indreptam atentia spre meciul cu Napoli, unde Palermo va avea o echipa de start diferita, deoarece De Zerbi prefera sa joace cu formatia 4-4-2. Din cauza ca sunt accidentati, vor lipsi Quaison, Trajkovski si Moerganello.

SSC Napoli

Vine cu un moral grozav, dupa victoria cu 4-2 obtinuta in fata celor de la AC Milan, in care au marcat de doua ori, Milik si Callejon. Tanarul atacant polonez a ajuns deja pe placul fanilor, reusind sa-l inlocuiasca cu success pe Higuain, care s-a transferat la alt club. Le-a crescut moralul jucatorilor antrenorului Sarri, dupa victoria cu AC Milan, deoarece in prima etapa Napoli a remizat 2-2 cu Pescara. Atunci a reusit sa egaleze prin Martens si a fost nevoita sa se multumeasca cu un punct, fiindca la un moment dat era condusa cu 2-0. Ne asteptam sa-l vedem in primul 11, alaturi de Jorginho. Pe lista absentilor se regasesc: Ciaccherini, Tonelli, El Kaddouri si Chiriches.

{{notification_msg}}