Confruntare în Serie A: SSC Napoli - Atalanta Bergamo

Analiza meciuri

SSC Napoli - Atalanta Bergamo

Inceputul etapei 26 prezinta un meci interesant intre Napoli si Atalanta, care are mai putin cu sase puncte in prezent. Ambele echipe sunt in forma, iar fiecare dintre ele au castigat patru din ultimile cinci meciuri, in timp ce Napoli a ajuns in semifinalele din Cupa Italiei in aceeasi perioada. Ultima lor intalnire a avut loc in Bergamo si s-a incheiat cu victoria Atalantei, cu un scor de 2-1. Aceasta a fost cea mai buna modalitate de a se revansa fata de suporteri, in urma celor doua infrangeri din sezonul 2015-2016.

SSC Napoli

Din moment ce echipele se intalnesc din nou in Napoli, se poate spune ca e logic ca Napoli sa castige in fata Atalantei si sa obtina trei puncte noi, pentru a ajunge in fruntea clasamentului din Serie A. Mai mult, jucatorii antrenorului Sarri au avut o serie buna in campionat, de 9 victorii si o remiza, ajungand pe locul trei. Napoli are cu doua puncte mai putin fata de Roma si cu noua fata de liderul Juventus, cu care va juca prima mansa a semi-finalei Cupei Italiei in Torino, marti seara. Dupa acel meci, napoletanii vor fi nevoiti sa joace un duel dificil impotriva Romei. Totusi, Sarri ar putea sa le ceara jucatorilor sai, sa dea tot ce pot in partida cu Atalanta. In ceea ce priveste accidentarile, de pe teren vor lipsi fundasul Tonelli si mijlocasul Allan.

Atalanta Bergamo

Ocupand locul cinci in Serie A, se pare ca Atalanta este cea mai placuta surpriza din acest sezon. Adevarul este ca echipa a trecut recent prin doua perioade mai slabe, pierzand doua meciuri la rand. Una din infrangeri s-a datorat meciului cu Juventus, insa Atalanta a reusit sa isi revina rapid, castigand de patru ori si remizand un meci in Serie A. Atalanta a triumfat acasa in fata celor de la Sampdoria, Cagliari si Crotone, in timp ce in deplasare a remizat cu Torino si i-a infrant pe cei de la Palermo. Toate aceste lucruri indica faptul ca acestia ar putea avea o serie de probleme in meciul cu Napoli, mai ales daca se tine cont ca au pierdut inainte in fata lui Juventus. Este evident ca andrenorul Gasperini nu are o solutie, din moment ce jucatorii sai se confrunta cu echipele din fruntea clasamentului. In ceea ce priveste formatia echipei, aceasta va ramane cel mai probabil la fel ca si in cele doua meciuri anterioare.

{{notification_msg}}