Confruntare în Serie A: Inter Milan – Chievo Verona

Analiza meciuri

Inter Milan – Chievo Verona

In prima zi de weekend vom avea doua meciuri din Serie A din etapa cu numarul 20. In unul din ele ocupanta locului 7, Inter o va intalni pe Chievo, care se afla pe pozitia a 11 a si are cu 8 puncte mai putin. Aceasta diferenta s-a creat in mare parte in ultimele doua etape cand Chievo a pierdut cu Atalanta si Roma, iar Inter a bifat 4 victorii la rand. Toamna trecuta in Verona, Chievo s-a impus cu 2-0 in confruntarea directa, iar in sezonul trecut Inter a fost mai buna in ambele partide.

Inter Milan

Spera sa castige cele 3 puncte, mai ales ca este intr-o forma deosebita, iar adversara joaca din ce in ce mai modest. De la venirea antrenorului Pioli pe banca tehnica, Inter a inceput sa evolueze mult mai bine, inregistrand doar victorii in ultimele 5 dispute. Victoria cu Sparta Praga din Europa League, nu a ajutat-o sa se califice mai departe in primavara europeana. In prezent se afla pe pozitia a 7 a in clasament si are cu 5 puncte mai putin fata de Napoli, echipa de pe locul 3. Nu credem ca Pioli va face modificari in primul 11, dar este posibil sa-l vedem jucand pe tanarul Gagliardini pe postul lui Brozovic, fiindca acesta este suspendat.

Chievo Verona

Se afla intr-o scadere de forma dupa ce a avut un start bun de sezon, iar acum vine dupa 3 infrangeri consecutive. A pierdut in Cupa cu 1-0 in fata Fiorentinei si in campionat a suferit doua esecuri in partidele cu Roma si Atalanta. In disputa din Cupa, antrenorul Maran a menajat mai multi jucatori importanti si Chievo nu a putut ramane neinvinsa. Acum trebuie sa fie foarte atenta pentru ca Inter este o echipa periculoasa pe contraatac. Cu siguranta vor reveni in primul 11 cei mai buni jucatori pentru aceasta partida. Din cauza accidentarilor vor absenta: Hetemaj, Sardo, Cacciatore si Rigoni.

{{notification_msg}}