Confruntare în Serie A: Inter Milan - Bologna

Analiza meciuri

Inter Milan – Bologna

Un meci din etapa cu numarul 29 din Serie A, intre echipa de pe locul 5, Inter si ocupanta locului 9, Bologna care are cu 15 puncte mai putin. Oaspetii nu au mai pierdut de 5 etape si cu siguranta se vor lupta pentru un rezultat pozitiv, mai ales ca isi doresc revansa fata de intalnirea din tur cand au pierdut cu 1-0.

Inter Milan

In afara de acea victorie a Interului, aceste doua echipe au remizat inainte de 3 ori la rand, lucru care probabil va fi un advertisment pentru gazde in meciul de sambata. Adevarat este ca a castigat acasa ultimele 3 meciuri din campionat, iar acum 10 zile a reusit sa o invinga pe Juventus cu 3-0 in semifinala Cupei Italiei. A anulat avantajul echipei din Torino pe care la avut in meciul tur, dar a pierdut la penalty si a fost eliminata din competitie. Insa asta nu i-a demoralizat pe jucatorii antrenorului Mancini, care au reusit sa castige duelul urmator cu 3-1, acasa cu Palermo si s-au apropiat la doua puncte de locul 4 ocupat de Fiorentina. Momentan Inter Milan se afla la 5 puncte distanta de pozitia a treia, loc ce duce in Champions League. Desigur mai sunt inca 10 etape pana la final, dar trebuie sa tratateze fiecare meci cu maxima seriozitate si sa castige cat mai multe puncte mai ales acasa, motiv pentru care ne asteptam sa vedem aceeasi echipa de start ca si in jocul cu Palermo. Va lipsi atacantul Jovetic pentru ca este accidentat.

Bologna

Faptul ca a revenit in prima liga a fotbalului italian, a motivat-o in asa fel incat anul acesta aproape ca si-a asigurat continuarea in Serie A si in sezonul urmator. Recent a inceput sa evolueze mult mai bine, drept pentru care vine dupa o serie de 5 meciuri fara infrangere. Este adevarat ca a castigat doar o singura data in aceasta perioada si asta a fost acum 4 etape in deplasare la Udinese, dupa care au urmat 3 remize albe la rand, incluzand si partida cu campioana Juventus. Acest lucru arata ca antrenorul Donadoni pune accent pe defensiva, insa atacantii ar trebui sa-si revina si sa inscrie pentru ca momentan Bologna este la 10 puncte de ultimul loc ce duce in Serie B. Acesta va fi unul dintre cele mai importante meciuri pe care le mai are de jucat pana la final, dar ne indoim de faptul ca Donadoni va face modificari importante in jocul echipei. Probabil echipa de start va fi acceasi ca in ultimul joc, tinand cont ca fundasul Krafth este inca accidentat.

{{notification_msg}}