Confruntare în Serie A: FC Torino – Sampdoria

Analiza meciuri

FC Torino – Sampdoria

Doua echipe pozitionate la mijlocul clasamentului se vor intalni sambata seara in etapa cu numarul 34 din Serie A. Ocupanta locului 9, Torino, are cu 3 puncte mai mult decat Sampdoria, aflata pe pozitia a 10 a. Gazdele sunt intr-o forma mai buna inaintea acestui meci, fiindca au bifat doua victorii si o remiza in precedentele partide, in timp ce oaspetii au obtinut doar un punct in aceeasi perioada. Confruntarea directa din tur a fost castigata de Sampdoria cu 2-0.

FC Torino

Se gandeste doar la cele 3 puncte din aceasta disputa, mai ales ca are un moral ridicat. Jucatorii antrenorului Mihajlovic au ramans neinvinsi in ultimele 5 dueluri, in care au castigat cu Chievo si Cagliari, iar cu Crotone, Inter si Udinese au terminat la egalitate. In Verona s-a impus cu 3-1 si a demonstrat inca o data ca Torino este o echipa care marcheaza destul de des. Este una din cele mai bune echipe de pe teren propriu din Serie A, fiindca a inregistrat 8 victorii, 7 remize si o singura infrangere in fata campioanei Juventus. Din cauza accidentarilor vor lipsi: Ajeti, Benassi Molinaro, Iturbe, Silvestri si Obi.

Sampdoria

Nu a evoluat prea bine in ultima vreme, deoarece dupa seria de 5 victorii si doua remize, a fost invinsa de 3 ori. Inaintea acestui duel, a pierdut in fata celor de la Crotone si Sassuolo, echipe care se aflau in zona retrogradabila. Se vede clar, ca jucatorii antrenorului Giampaolo s-au relaxat dupa ce si-au asigurat prezenta in Serie A si in sezonul urmator. Nu se stie daca il vom vedea in primul 11 pe portarul Vivian, insa Sala si Muriel vor absenta din cauza accidentarilor.

{{notification_msg}}