Confruntare în Serie A: FC Torino – Genoa 1893

Analiza meciuri

FC Torino – Genoa 1893

Joi seara se vor juca ultimele 6 meciuri din etapa cu numarul 18, a campionatului Serie A. Am ales sa analizam un duel intre doua echipe aflate undeva la mijlocul clasamentului. Ocupanta locului 9, Torino are cu doua puncte mai mult decat Genoa, care se afla pe pozitia a 12 a. Torino a pierdut in ultimele 3 partide, iar Genoa a fost in franta de doua ori in precedentele trei etape. Oaspetii nu au reusit sa se impuna in ultimele 6 confruntari directe.

FC Torino

Cu siguranta va face tot posibilul sa obtina victoria, mai ales in ca precedentele doua partide jucate in Genoa. a acumulat doar 1 punct. Jucatorii antrenorului Mihajlovic vin dupa o serie negativa de 3 infrangeri suferita in fata lui Napoli, Juventus si Sampdoria. Se afla in partea de sus a clasamentului, multumita unor rezultate inregistrate inaintea acestor esecuri. S-a creat o distanta de 8 puncte pana la ultima pozitie ce duce in Europa League, asa ca are nevoie mare de un triumf. Inainte de a fi invinsa de Sampdoria, Torino era intr-o serie de 5 victorii si doua remize. Molinaro va lipsi din cauza ca este accidentat.

Genoa 1893

Etapa trecuta a fost infranta pentru prima data acasa in acest sezon, de catre ultima clasata, Palermo care a reusit sa intoarca scorul la 4-3 in favoarea sa. In minutul 71 Genoa conducea cu 3-1, insa defensiva a comis cateva greseli mari, care au dus la un esec surprinzator. Portarul Perin a primit cartonas rosu in finalul partidei si acum poarta va fi aparata de Lammana.  Pe lista indisponibililor se afla Veloso, Pavoletti si Rincon. Probabil Edenislon, Cofie si Ntcham vor fi titulari.

{{notification_msg}}