Confruntare în Serie A: FC Torino – AC Milan

Analiza meciuri

FC Torino – AC Milan

La numai 4 zile de la triumful lui Milan cu 2-1 in intalnirea directa din Cupa, aceste echipe se vor confrunta din nou, doar ca acum in Serie A. Dupa 19 etape Torino este pe locul 8 in clasament si are cu 7 puncte mai putin decat ocupanta pozitiei a 5 a, AC Milan. In duelul din tur, de toamna trecuta, milanezii s-au impus cu 3-2.

FC Torino

Acea infrangere de saptamana trecuta de pe San Siro, a fost a 4 a la numar, iar pe de alta parte aceste doua adversare au remizat de 3 ori pe stadionul Olimpico din Torino. Ne asteptam sa vedem o tactica ofensiva a torinezilor, pentru a-si lua revansa fata de eliminarea din Cupa. Torino a inregistrat pe teren propriu 6 victorii, doua remize si o infrangere in derby-ul orasului cu Juventus. In deplasare a evoluat mai modest si din aceasta cauza se afla la 7 puncte distanta de ultima echipa care se afla pe o pozitie ce duce in Europa League. Probabil antrenorul Mihajlovici ii va include in echipa de start pe Iturbe si Zappacosta. Pe lista accidentatilor se afla Molinaro, Falque si Castan, iar Acquah a fost convocat la echipa nationala.

AC Milan

Are un moral foarte bun, fiindca vine dupa 3 victorii consecutive. Prima data a invins-o pe Juventus in meciul din Supercupa Italiei, apoi a castigat in campionat in fata celor de la Cagliari cu 1-0, dupa care s-a calificat in sferturile Cupei, eliminand-o chiar pe Torino, acum cateva zile. In prezent ocupa locul 5 in clasament, dar mai are de disputat un duel si este la o mica diferenta de puncte fata de Lazio si Napoli. Din acest motiv, antrenorul Montella a menajat cativa jucatori in meciul din Cupa, precum Niang, Locatelli si Bacca, care probabil vor fi titulari in confruntarea de luni seara. Montolivo, Fernandez si Antonelli vor absenta, deoarece sunt accidentati.

{{notification_msg}}