Confruntare în Serie A: Atalanta Bergamo – Juventus

Analiza meciuri

Atalanta  Bergamo – Juventus

In etapa cu numarul 34, liderul Juventus o va intalni pe ocupanta locului 5, Atalanta. Diferenta dintre aceste doua echipe este de 20 de puncte, dar in precedentele 5 meciuri niciuna din ele nu a fost infranta, asa ca ne asteptam sa vedem un duel interesant in Bergamo, cu toate ca Juventus s-a impus categoric in ultimele confruntari cu Atalanta.

Atalanta Bergamo

A demonstrat ca poate sa-i puna probleme lui Juventus, deoarece intalnirea din Torino s-a incheiat cu 3-2, iar in alte confruntari directe a reusit sa marcheze. Din acest motiv credem ca poate sa o impiedice pe campioana din Torino, mai ales ca Atalanta este intr-o forma buna, iar pe “ Batrana Doamna” o asteapta dubla cu Monaco din semifinala Champions League. Trebuie sa precizam ca a bifat 11 victorii, doua remize si 3 esecuri pe teren propriu in acest sezon, rezultate care au pus-o in lupta pentru cupele europene. Cu 5 etape inainte de final are cu 5 puncte mai mult decat Milan si in spatele pozitiei a 4 a la un punct. Antrenorul Gasperini nu poate conta pe Drame si Zukanovic, deoarece sunt accidentati.

Juventus

Weekend-ul trecut a castigat cu 4-0 partida de acasa cu Genoa si are un avantaj de 8 puncte fata de urmaritoarea AS Roma, ceea ce inseamna ca este foarte aproape de cel de-al 6 lea titlu consecutiv in Serie A. Pe de alta parte va juca semifinala Champions League cu francezii de la Monaco, dupa ce in runda precedenta a eliminat-o pe Barcelona. Asadar, credem ca antrenorul Allegri va menaja cativa jucatori pentru prima mansa din semifinale si va juca cu o echipa combinata contra celor de la Atalanta. Singurul accidentat este Pjaca.

{{notification_msg}}