Confruntare în prima ligă din Turcia: Beşiktaş – Konyaspor

Analiza meciuri

Besiktas – Konyaspor

Ultimul meci al etapei cu numarul 19 din prima liga turca este foarte interesant, deoarece fosta campioana Besiktas se intalneste cu Konyaspor. Besiktas se afla pe locul 2 dupa cele 3 victorii consecutive, iar Konyaspor a invins-o pe Rizespor in etapa trecuta, punand capat unei serii de doua infrangeri si o remiza. In confruntarea directa de toamna trecuta scorul a fost egal 2-2, iar inainte Konyaspor a castigat 3 partide in fata celor de la Besiktas.

Besiktas

Intre timp Besiktas a inceput sa joace din ce in ce mai bine, iar evolutiile lui Konyaspor sunt variabile in ultima vreme. Dupa seria de 3 triumfuri consecutive, jucatorii antrenorului Gunes sunt pe locul 2, la un punct distanta de lider, iar acum au sansa sa treaca pe prima pozitie. Momentan are un avantaj de 2, respectiv 6 puncte, fata de urmaritoarele Galatasaray si Fenerbahce. Acum cateva zile a terminat la egalitate 1-1 cu Kayserispor, in Cupa Turiciei, insa s-a calificat in faza urmatoare, jucand cu o echipa combinata din care au lipsit cativa jucatori importanti. Ne asteptam sa vedem acelasi prim 11, care s-a impus cu 4-1 in etapa trecuta in fata celor de la Alanyaspor. Vor absenta Aboubakar si Erkin.

Konyaspor

A pierdut saptamana trecuta in Cupa, cu 1-0 in fata celor de la Trabzonspor, dar s-a calificat mai departe, in ciuda faptului ca a jucat cu mai multe rezerve. In etapa precedenta a triumfat pe teren propriu cu 2-1 in duelul cu Rizespor, insa este la distanta mare fata de prima pozitie ce duce in Europa League. In prezent se afla pe locul 6 la 8 puncte in spatele ocupantei pozitiei a 4 a, Fenerbahce. Problema e ca evolueaza destul de slab in deplasare, iar acum intalneste un adversar puternic. Pe lista accidentatilor se regasesc Meha si Ay.

{{notification_msg}}