Confruntare în Premier League: Tottenham – West Ham

Analiza meciuri

Tottenham – West Ham

Va fi un meci interesant intre doua rivale din Londra. Tottenham este pozitionata mai bine in clasament si in prezent se afla pe locul 5, in timp ce West Ham are cu 10 puncte mai putin si este deasupra zonei retrogradabile. Confruntarile directe din sezonul trecut s-au incheiat cu victoria echipei care a gazduit partida, Tottenham a castigat cu 4-1, iar West Ham cu 1-0.

Tottenham

Cu siguranta se gandeste la o noua victorie in fata celor de la West Ham, pentru a ramane aproape de echipele din topul clasamentului. Jucatorii antrenorului Pochettino sunt la 5 puncte distanta de liderul Liverpool si au cu 4 mai putin decat rivala Chelsea. Mai bine pozitionate sunt Arsenal si Manchester City cu 3 puncte mai mult. In etapa precedenta a terminat la egalitate 1-1 cu Arsenal, pe Stadionul Emirates. Asadar, Tottenham a ramas neinvinsa in acest sezon, in Premier League, insa a inregistrat multe remize, asa ca e timpul sa obtina si victorii. Din Cupa Ligii a fost eliminata, iar in Champions League este tot mai departe de o calificare in faza urmatoare, dupa esecul suferit acasa cu Bayer Leverkusen. Se afla pe locul 3, la doua puncte de nemti si la 4 puncte distanta de liderul Monaco. Pe lista accidentatilor se regasesc: Davies, Lamela, Alli si Alderweireld.

West Ham

Am mentionat deja ca West Ham se afla deasupra zonei retrogradabile, din cauza startului slab de sezon, in care a obtinut doar 4 puncte in primele 7 etape. A reusit sa castige doua meciuri la rand cu Sunderland si Crystal Palace, victorii care au scos-o din zona fierbinte a clasamentului, dar apoi a fost invinsa de Everton si a remizat cu Stoke. In prezent are cu doua puncte mai mult decat Hull, echipa de pe locul 18. Trebuie sa precizam ca s-a calificat in sferturile de finala din Cupa Ligii, dupa ce a trecut de Chelsea. Acum va avea un meci foarte greu, deoarece antrenorul Bilic se confrunta cu probleme de lot. Nu-i vom vedea in disputa de pe Stadionul White Hart Lane pe Masuaku, Torem Sakho, Reid, Noble, Oxford, Byram si Carroll.

{{notification_msg}}