Confruntare în Premier League: Sunderland – Manchester United

Analiza meciuri

Sunderland – Manchester United

In a doua zi din weekend vom avea inca doua meciuri din etapa cu numarul 32 a celui mai puternic campionat din Anglia. Se vor intalni in unul din ele, ultima clasata, Sunderland, cu ocupanta locului 6, Manchester United, care este clar favorita. Totusi echipa din Manchester nu evolueaza pe masura asteptarilor, iar pe de alta parte va fi ultima sansa pentru gazde sa se apropie de echipele de deasupra zonei retrogradabile. Trebuie sa va reamintim ca in ultimele 3 confruntari directe de pe acest stadion Sunderland s-a impus de doua ori si o data rezultatul a fost egal, insa pe Old Trafford a suferit 3 infrangeri la rand.

Sunderland

Marea problema pentru Sunderland este ca se afla la 10 puncte distanta de ocupanta locului 17, Hull pentru ca in ultima perioada a inregistrat 5 esecuri si o remiza. Este adevarat ca are cu un meci jucat mai putin decat Hull, dar daca nu va incepe sa acumuleze puncte, cu siguranta o vom vedea in sezonul urmator in Championship. Singura data a triumfat in acest retur, acum 7 etape in fata celor de la Crystal Palace, dupa care a obtinut un punct in urmatoarele 6 dueluri. Antrenorul Moyes nu se poate baza in acest meci pe Watmore, Kirchhoff, McNair si Pienaar.

Manchester United

Am mentionat mai sus ca Manchester United intampina dificultati si nu evolueaza la un nivel inalt sezonul acesta, dar totusi nu a mai pierdut din octombrie, cand a fost invinsa de Chelsea cu 4-0 pe Stamford Bridge. In etapa trecuta a fost aproape de un nou esec cu Everton, insa a fost salvata de Ibrahimovic in minutele de prelungire, prin golul marcat din penalty. Inainte jucatorii antrenorului Mourinho au remizat fara goluri cu West Bromwich si in prezent se mai gandeste la ultima pozitie ce duce in Champions League. Manchester United evolueaza in Europa League si este favorita la castigarea trofeului. Din cauza accidentarilor vor lipsi Rooney, Smalling, Young, Mata si Jones.

{{notification_msg}}