Confruntare în Premier League: Sunderland – Everton

Analiza meciuri

Sunderland – Everton

La finalul etapei cu numarul 4 din Premier League, vom avea un meci intre doua echipe care au inceput diferit acest sezon. Sunderland a fost infranta de doua ori si a remizat intr-o partida, in timp ce Everton aflata sub conducerea antrenorului Koeman a castigat in primele doua etape, iar in duelul trecut a terminat la egalitate. In confruntarile directe din campionatul trecut, de fiecare data a castigat echipa care a gazduit meciul, Everton s-a impus acasa cu 6-2, iar Sunderland a triumfat in fata fanilor cu 3-0.

Sunderland

De data aceasta se multumeste si cu o victorie la limita, mai ales ca va fi prima in acest campionat. Este adevarat ca s-a impus in Cupa Ligii cu 2-1 in fata lui Shrewsbury, o echipa dintr-o liga inferioara, dar in Premier League a fost infranta in deplasare de Manchester City si pe teren propriu de nou promovata Middlesbrough. Abia in a 3 a etapa a reusit sa obtina 1 punct, din disputa cu Southampton. Noul antrenor Moyes a cerut aducerea in aceasta vara, a unor jucatori precum Denayer, Anichebe, Mike si Ndong. Pe cel din urma s-ar putea sa-l vedem titular in meciul de luni seara, avand in vedere ca lipsesc mijlocasii Larsson, Krichhoff si Cattermole. De asemenea antrenorul nu se poate baza nici pe O’Shea, Borini, Jones si Mannone.

Everton

Dupa venirea antrenorului Koeman, Everton a inceput sa aiba evolutii din ce in ce mai bune si acum ocupa locul 4 in clasament, cu 7 puncte. In prima etapa a remizat 1-1 cu Tottenham, iar apoi in urmatoarele doua, a castigat cu 2-1 in deplasare la West Bromwich si acasa cu 1-0 in fata lui Stoke. In Cupa Ligii a jucat cu mai multe rezerve si s-a impus cu 4-0 in partida cu Yeovil, asa ca fanii ar trebui sa fie incantati de felul in care a evoluat echipa lor de suflet in noul sezon. Si-a imbunatatit lotul prin venirea lui Lukaku si a atacantului Valencia. Din cauza accidentarilor vor lipsi Besic, Browning si McCarthy. Nu se stie daca vor intra mijlocasii Gibson si Cleverley.

{{notification_msg}}