Confruntare în Premier League: Sunderland – Burnley

Analiza meciuri

Sunderland – Burnley

Este un meci din etapa cu numarul 29, in care se vor intalni doua echipe din partea de jos a clasamentului. Sunderland este pe ultimul loc, la 12 puncte distanta de Burnley, aflata pe pozitia a 12 a. Oaspetii au inregistrat 4 infrangeri si doua remize in ultimele 6 partide si ii da sperante lui Sunderland, sa puna capat seriei negative de 3 meciuri pierdute. Intalnirea directa din tur s-a incheiat cu scorul de 2-0 pentru Burnley.

Sunderland

Va face tot posibilul sa obtina puncte, pentru a scapa de retrogradare. Dupa 3 dueluri in care a fost infranta, se afla la 6 puncte fata de locul 17, ocupat de Crystal Palace. Galezii din Swansea au un avantaj de 8 puncte, insa Sunderland mai are un meci de disputant. In zona fierbinte a clasamentului mai sunt Hull si Middlesbrough. Acum doua saptamani a jucat ultimul meci din Premier League, in care a pierdut cu 2-0, in fata celor de la Manchester City, insa atunci au lipsit cativa jucatori importanti. Vestea buna e ca antrenorul Moyes are acum mai multi jucatori la dispozitie. Pe lista accidentatilor se regasesc: Cattermole, Pienaar, Denayer, Watmore, McNair, Anichebe si Gibson.

Burnley

Oaspetii din Burnley sunt pozitionati undeva la mijlocul clasamentului si au 7 puncte avantaj gata de ocupanta locului 18, Hull. Trebuie sa fie atenta, fiindca in ultimele 5 meciuri a pierdut de 3 ori in deplasare si de doua ori a terminat la egalitate acasa. Dupa ce a trecut de Sunderland si de Bristol City in FA Cup, a fost eliminata surprinzator de Lincoln, o echipa din liga a 5 a. Cu siguranta moralul echipei este afectat, iar antrenorul Dyche trebuie sa faca ceva in privinta aceasta, cu toate ca nu se va putea baza pe serviciile lui Marney, Long , Defour si Gudmundsson.

{{notification_msg}}