Confruntare în Premier League: Everton – Crystal Palace

Analiza meciuri

Everton – Crystal Palace

Primul meci al etapei a 7 a din Premier League, se va juca vinery seara si va fi un duel intre doua echipe din partea de sus a clasamentului. Ocupanta locului 5 Everton si Crystal Palace, care in momentul de fata are cu 3 puncte mai putin si este pe pozitia a 7 a. Saptamana trecuta a fost intrerupta seria de 3 victorii consecutive ale echipei Everton, in timp ce Crystal Palace a bifat al 3 lea triumf la rand. Ambele confruntari directe din sezonul precedent s-au incheiat la egalitate.

Everton

Acum doi ani de zile a pierdut pe Stadionul Goodison in fata lui Palace, si cu singuranta isi doreste acum sa obtina cele 3 puncte. Jucatorii antrenorului Koeman, se simt obligati fata de fani si trebuie sa faca tot posibilul sa castige vineri seara, avand in vedere ca Everton a fost infranta cu 1-0 in etapa trecuta de catre Bournemouth, iar inainte de acel duel a pierdut cu 2-0 in Cupa Ligii, in fata lui Norwich. In primele 5 meciuri din Premier League a triumfat de 4 ori si a terminat la egalitate o data, iar in aceasta perioada a trecut de Yeovil in Cupa Ligii. Totusi jucatorii au scazut un pic in forma, deoarece Everton nu a reusit sa marcheze in doua partide. McCarthy, Gibson, Browning si Besic vor lipsi, pentru ca sunt accidentati si nu se stie daca il vom vedea in teren pe Baines.

Crystal Palace

Oaspetii din Londra au un moral bun inaintea acestei dispute, avand in vedere ca in primele 3 etape au acumulat doar doua puncte, iar in urmatoarele 3 dueluri au obtinut numarul maxim de puncte, din victoriale cu Sunderland, Stoke si Middlesbrough. Toate aceste rezultate au dus-o pe Crystal Palace pe locul 7 in clasament, asa ca va juca ofensiv cu Everton, inca din startul partidei.  Inainte de ultimul triumf in fata lui Sunderland, jucatorii antrenorului Pardew au fost infranti cu 2-0 in Cupa Ligii de catre Southampton. Ne asteptam sa vedem acelasi prim 11, ca cel din partida trecuta, tinand cont ca Remy, Dann, Campbell si Souare, sunt accidentati.

{{notification_msg}}