Confruntare in Premier League: Crystal Palace – Newcastle

Analiza meciuri

Crystal Palace – Newcastle

Va fi un duel din cadrul etapei a 6 a, intre doua echipe aflate in partea de jos a clasamentului, mai exact Crystal Palace este pe locul 12 si are cu 5 puncte mai mult decat adversara Newcastle, care ocupa penultima pozitie si inca nu a avut parte de vreo victorie pana acum. In confruntarile directe din sezonul precedent, oaspetii au fost mai buni, impunandu-se cu 1-0 intr-un meci, iar in partida de la Londra, rezultatul a fost egal 1-1.

Crystal Palace

Isi doreste victoria in disputa de sambata, mai ales ca atmosfera din tribuna s-a schimbat in bine, dupa victoria din etapa trecuta cu 1-0 in fata celor de la Huddersfield. Inainte de asta, echipa antrenata de Hodgson a suferit 3 infrangeri consecutive, iar in prima etapa s-a impus cu 2-0 in duelul cu Fulham. Intre timp, in Cupa Ligii a castigat meciul cu divizionara secunda Swansea. Evolueaza mai bine in deplasare, insa ramane de vazut ce tactica va folsoi Hodgson in partida de acasa cu Newcastle. Pe lista accidentatilor se regasesc Souare, Wickham, Danni si Benteke.

Newcastle

Am mentionat deja ca ocupa penultimul loc din clasament, fiind la egalitate cu ultima clasata, Burnley. Newcastle a remizat fara goluri etapa trecuta cu Burnley, iar celelalte dueluri le-a pierdut cu acelasi scor 2-1. De aseamenea a fost infranta cu 3-1 si in Cupa Ligii, de divizionara secunda Nottingham Forrest. Antrenorul Benitez va pune accent mai mult pe defensiva, avand in vedere ca vor reveni pe teren Kenedy si Shelvey. Probabil Clark il va inlocui pe Lascelles care s-a accidentat.

{{notification_msg}}