Confruntare în Premier League: Chelsea – Southampton

Analiza meciuri

Chelsea – Southampton

Este un meci din etapa cu numarul 34, deoarece weekend-ul trecut Chelsea jucat semifinala FA Cup. Echipa de pe Stamford Bridge va primi vizita celor de la Southampton, care se afla pe locul 9 in clasament. Oaspetii au cu 35 de puncte mai putin si trebuie sa precizam ca in intalnirea din tur Chelsea s-a impus cu scorul de 2-0.

Chelsea

In sezonul trecut Southamtpon a castigat pe acest stadion si poate fi un motiv de ingrijorare pentru jucatorii antrenorului Conte. Etapa trecuta Chelsea a fost invinsa in deplasare cu 2-0 de Manchester United, iar ocupanta locului 2, Tottenham, s-a apropiat la 4 puncte. Acum 3 zile Chelsea a castigat cu 4-2 duelul cu Tottenham din semfinala FA Cup. In acest fel a crescut moralul jucatorilor care au pierdut de 2 doua ori in ultimele 4 meciuri din Premier League. Costa si Hazard au fost rezerve, dar au intrat a doua repriza si s-au dovedit a fi decisive in privinta victoriei. Ne asteptam sa-i vedem titulari de Ake si Pedro, fiindca Cahill si Willan sunt accidentati.

Southamtpon

Oaspetii din sudul Angliei, au fost infranti in ultima partida din campionat, cu 3-0 de catre Manchester City, punand capat unei serii de doua victorii si o remiza. Se afla undeva la mijlocul clasamentului, mai exact pe locul 9 si are cu 9 puncte mai mult decat Swansea, echipa de pe pozitia a 18 a, insa mai are de jucat doua partide. Nu are sanse sa prinda un loc de Europa League, deoarece este la o distanta de 18 puncte de Everton si obiectivul din acest sezon e sa ramana in partea de sus a clasamentului. Antrenorul Puel trebuie sa-si motiveze jucatorii pentru vor avea un meci greu, cu liderul din Premier League. O veste buna e ca va reveni mijlocasul Romeu. Pe lista accidentatilor se regasesc: Austin, Dijk si Targett.

{{notification_msg}}