Confruntare în Premier League: Bournemouth – Manchester United

Analiza meciuri

Bournemouth – Manchester United

Vom analiza si un alt meci de duminica, din cadrul primei etape din Premier League, in care se vor intalnit doua echipe care s-au confruntat si in ultima etapa din sezonul trecut, cand Manchester United a castigat acasa cu 3-1 in fata celor de la Bournemouth. In tur jucatorii lui Bournemouth au invins-o pe Manchester United cu 2-1.

Bournemouth

Este cel de-al doilea sezon in care este prezenta in Premier League, debutant anul trecut in care si-a dorit doar sa evite retrogradarea. A fost infranta de 6 ori in ultimele 8 etape din sezonul precedent, incluzand si acel duel din deplasare cu Manchester United, dar a reusit sa termine pe locul 16, la 4 puncte distanta de pozitia a 18 a, ocupata de Newcastle. Desigur meritul in mare parte a fost al antrenorului Howe, care timp de 4 ani a incercat sa aduca echipa in prima liga si pentru a face fata, a cerut venirea a 6 jucatori noi, printre care ii enumeram pe: L.Cook, Smith, Ibe, Hyndman, Mousset si Ake. Pe de alta parte s-au transferat la alte cluburi Distin, Ritchie, Murray, Elphick, Iturbe si Zubar. Trebuie sa adaugam ca vor lipsi Mings si Smith din acest duel.

Manchester United

Oaspetii din Manchester au asteptari mari in acest sezon si isi doresc sa castige titlul din nou dupa 3 ani de zile. Pentru ca acest lucru sa fie posibil l-au adus pe banca tehnica pe antrenorul Mourinho, care l-a inlocuit pe Van Gaal, care in campionatul trecut a terminat pe locul 5 cu “diavolii rosii”, insa a castigat finala FA Cup cu 2-1 in fata celor de la Crystal Palace. Asadar s-a calificat in Europa League si Mourinho a dorit sa-si intareasca lotul prin venirea a 4 jucatori de calitate, precum: Pogba, Mkhitaryan, Bailly si experimentatul atacant Ibrahimovic. Manchester United a castigat saptamana trecuta Supercupa, multumita golului marcat de Ibrahimovic. Ne asteptam ca Mourinho sa trimita in teren aceeasi echipa de start care a fost si in partida precedenta. Pe lista absentilor din aceasta partida, se afla Smalling, Pogba si Lingard. 

{{notification_msg}}