Confruntare în Premier League: Bournemouth – Manchester City

Analiza meciuri

Bournemouth – Manchester City

In acest weekend se va juca etapa cu numarul 32 din Premier League si vom analiza meciul dintre ocupanta locului 13, Bournemouth si echipa de pe pozitia a 4 a, Manchester City, care are cu 13 puncte mai mult. In ultima vreme echipa debutanta din sudul Angliei, Bournemouth evolueaza mai bine decat Manchester City si spera sa obtina un rezultat pozitiv, deoarece in intalnirea din tur de pe stadionul Etihad a pierdut cu 5-1.

Bournemouth

Ultimul meci a pierdut cu 3-0 in fata celor de la Tottenham, infrangere ce a pus capat unei serii de 3 victorii, care a facut-o sa scape de zona retrogradabila. Chiar daca a fost invinsa de Tottenham, tot mai are 12 puncte fata de Sunderland, echipa de pe locul 18, asa ca aproape sigur o vom vedea si in sezonul viitor in Premier League. Asta nu inseamna ca va lasa garda jos in duelul cu Manchester City, ci din contra va incerca sa faca un joc cat mai bun in fata fanilor. Referitor la primul 11, il vom vedea pe mijlocasul Gosling jucand in locul atacantului King. Vor lipsi jucatorii Wilson, Mings si Stanislas, din cauza ca sunt accidentati.

Manchester City

Acest meci vine pentru oaspetii din Manchester, dupa ce etapa trecuta a pierdut cu 1-0 duelul cu marea sa rivala Manchester United, duel care a spulberat visul de a castiga un nou titlu de campioana. Acum se afla la 15 puncte distanta fata de liderul Leicester si mai ingrijorator pentru ea, este ca s-au apropiat la doar un punct West Ham si Manchester United, asa ca va duce o lupta pana la finalul campionatului, pentru terminarea pe o pozitie ce duce in Champions League. Trebuie sa va reamintim ca inainte de a pierde cu Manchester United, a remizat 0-0 cu Dynamo Kiev, rezultat ce a calificat-o in sferturile de finala ale Champions League, in care o va intalni pe PSG. In ciuda faptului ca Manchester City va veni cu o echipa in care vor fi absenti multi jucatori precum: Delph, Sterling, Oatmendi,Nasri, Hart, De Bruyn si Kompany, tot ne vom astepta sa o vedem in ofensiva inca din startul meciului de sambata. 

{{notification_msg}}