Confruntare în liga secundă din Spania: Gimnastic – CA Osasuna

Analiza meciuri

Gimnastic – CA Osasuna

Cele mai importante competitii din acest sezon fotbalistic din Spania au luat sfarsit, cu exceptia ligii secunde, unde mai sunt 3 etape de jucat, dupa care va fi si un play-off pentru promovare. Desigur ca acest duel este un derby al etapei, pentru ca Gimnastic se afla pe pozitia a 3 a si mai are sanse sa termine pe locul 2, ca sa promveze direct in La Liga. Osasuna este la 3 puncte in spate, iar in cazul in care va pierde, va iesi din lupta pentru primele doua locuri. Ambele echipe sunt intr-o forma foarte buna, Gimnastic este neinvinsa in ultimele 6 confruntari, iar Osasuna nu a mai pierdut de 9 etape. In tur rezultatul final a fost 1-1 in Pamplona.

Gimnastic

A evoluat grozav spre finalul campionatului si poate sa promoveze direct. Are un avantaj de 5 puncte fata de ultima echipa ce este deasupra liniei pentru play-off, asa ca mai are inca o sansa sa ajunga in prima liga, daca nu va termina pe primele doua locuri. In prezent se afla la doar un punct distanta fata de echipa de pe pozitia secunda, asa ca La Liga, este tot mai aproape. Acum doua etape putea sa urce mai sus in clasament, deoarece a remizat 0-0 cu ocupanta locului 2, Leganes. In partida precedenta a castigat cu 1-0 in Zaragoza. Ultima etapa va juca cu liderul Alaves si este posibil sa fie un meci decisiv in ceea ce priveste promovarea. Putem spune ca a avut noroc in duelul din Zaragoza, pentru ca adversara a ratat un penalty spre final. Ne asteptam sa vedem in teren echipa de start care a fost si etapa trecuta.

CA Osasuna

In cazul in care va castiga cele 3 meciuri ramase, sunt sanse sa promoveze direct, insa vor conta si rezultatele adversarelor. In luna martie s-a concretizat ultima infrangere a celor de la Osasuna, dupa care a urma o serie de 9 etape cu rezultate pozitive, din care au fost doar 3 victorii. Toate au fost la limita si cea din etapa precedenta cand a castigat cu 3-2, cu Numancia. Oaspetii au avut un avantaj de doua goluri care nu a fost de ajuns, deoarece Osasuna dupa ce a reusit egalarea, a mai marcat o data in minutele de prelungire. Osasuna a pierdut puncte importante cand a remizat cu doua echipe din zona retrogradabila, Athletic si Ponferradina. Ne asteptam sa vedem modificari in primul 11, dar si in tactica de joc.

{{notification_msg}}