Confruntare în La Liga: Villarreal – Valencia

Analiza meciuri

Villarreal – Valencia

Pentru a doua oara la rand, Villarreal se afla pe o pozitie mai buna in clasament inaintea acestui duel cu Valencia, care intampina dificultati si este mai aproape de zona retrogradabila, decat de locurile ce duc in cupele europene. Villarreal ocupa pozaitia a 6 a in La Liga, insa tot este intr-o scadere de forma, pentru ca inainte a fost si pe locul 3. De la inceputul sezonului Valencia trece printr-o criza si castiga doar ocazional. Ambele au fost eliminate din Cupa in runda precedenta. In sezonul trecut, Villarreal a fost echipa care s-a impus in ambele confruntari directe.

Villarreal

Nu putem spune ca este intr-o criza, dar a fost eliminata din Cupa de catre Real Sociedad. A remizat de doua ori in campionat dupa pauza de iarna, iar ultima victorie a bifat-o la mijlocul lunii decembrie. A fost foarte aproape sa o invinga pe Barcelona acum doua etape, insa s-a trezit egalata in ultimele minute. In etapa trecuta a remizat fara goluri cu Deportivo La Coruna. Trebuie sa precizam ca s-a calificat in saisprezecimile Europa League. Acum se concentreaza doar asupra campionatului si isi doreste sa termine pe o pozitie ce duce in Champions League. O veste buna pentru suporteri e ca Sansone si J.Costa vor reveni in primul 11, dar pe de alta parte antrenorul nu va putea conta pe serviciile lui Soldado, Musacchio, Cheryshev si Bakambu.

Valencia

Este unul din cele mai dificile sezoane pentru Valencia, cu toate ca in ultima etapa a castigat acasa in fata celor de la Espanyol. A fost un meci important, deoarece se afla aproape de zona retrogradabila. Multumita golurilor marcate de Montoya si Santi Mina, a reusit sa obtina cele 3 puncte. Astfel a pus capat unei serii de 8 partide fara triumf, in care a remizat de cateva ori si in rest a fost infranta. In Cupa a pierdut in ambele dueluri cu Celta Vigo, iar acum i-a ramas sa se concentreze doar asupra campionatului. Probabil Zazu nu va fi inclus in echipa de start. 

{{notification_msg}}