Confruntare în La Liga: Malaga – Sporting Gijon

Analiza meciuri

Malaga – Sporting Gijon

Putem spune ca aceste doua echipe isi merita locul in clasament, Malaga este pozitionata undeva la mijloc, in timp ce Sporting Gijon se afla in zona retrogradabila. Malaga nu a aratat nimic deosebit pana acum si nu a reusit nici o victorie in deplasare. De asemenea nici Sporting nu a triumfat pe alt stadion, insa acasa a jucat un pic mai slab si de aceea este la 3 puncte in spatele adversarei din duelul de vineri seara. Malaga avea o serie de 3 meciuri fara infrangere, insa in etapa trecuta a pierdut in Madrid, iar Sporting nu a mai obtinut o victorie de 7 partide. In confruntarile directe din sezonul trecut, de fiecare data a castigat echipa care a gazduit meciul, cu 1-0.

Malaga

In primele 4 etape, Malaga a intampinat probleme serioase in care nu a bifat nici o victorie, iar apoi au urmat 3 triumfuri acasa si o remiza in deplasare cu Alaves. Malaga a fost infranta de Atletico si de Betis si parca nu poate mai mult in acest moment. Acum doua etape a facut cea mai buna partida din acest sezon, in care a invins-o pe Leganes, cu 4-0. In meciul trecut a incasat 4 goluri de la Atletico Madrid, insa a reusit sa marcheze si ea de doua ori. Atunci a jucat si cu un om mai mult pe teren o parte din meci, insa tot nu a reusit sa produca o surpriza pe Vicente Calderon. O veste buna pentru fani, dar si pentru antrenorul Ramos, este ca a revenit mijlocasul Recio si fundasul D. Llorente.

Sporting Gijon

A inceput destul de bine acest campionat, in primele 3 etape a avut parte doar de rezultate pozitive. Apoi a urmat o cadere libera, de la ultima victorie din luna septembrie, in fata celor de la Leganes. Sporting a fost infranta de adversari puternici precum, Valencia, Atletico si Barcelona, dar a simtit gustul amar al esecului si in meciuri cu Deportivo si Celta. Acum doua etape a remizat fara goluri cu ultima clasata, Granada, iar weekend-ul trecut a terminat la egalitate 1-1, cu Sevilla. Antrenorul Abelardo este pus sub presiune si incearca sa gaseasca o formula castigatoare, prin schimbarile dese pe care le face in echipa de start. Vor lipsi X. Torres si Babin, iar V. Rodriguez probabil va fi titular.

{{notification_msg}}