Confruntare în La Liga: FC Sevilla – Malaga

Analiza meciuri

FC Sevilla – Malaga

Este un derby din regiunea Andaluzia, in care Sevilla, aflata in topul clasamentului, o va intalni pe Malaga. Gazdele sunt pe locul 3, la un punct distanta de ocupanta pozitie secunde, Barcelona, in timp ce oaspetii se afla undeva la mijlocul clasamentului. Sevilla are cu noua puncte mai mult fata de Malaga. Dupa infrangerea cu Granada, Sevilla s-a calificat in saisprezecimile Champions League si apoi a invins-o in La Liga, pe Celta Vigo. Malaga vine dupa 5 meciuri in care nu a pierdut, dar a remizat in precedentele doua etape. In sezonul trecut scorul a fost 2-1 pe acest stadion, iar celalt duel s-a incheiat cu un rezultat de egalitate, fara goluri.

FC Sevilla

Este intr-o forma excelenta, chiar daca acum doua etape a fost infranta surprinzator de catre Granada. S-a dovedit a fi doar o intamplare, fiindca in urmatorul meci a obtinut calificarea in primavara Champions League. Moralul jucatorilor a crescut si acest lucru s-a vazut in etapa trecuta, cand Sevilla s-a impus in Vigo. Celta este o echipa puternica care a ajuns in saisprezecimile Europa League, dar a reusit sa se impuna cu 3-0. Dupa duelul din Lyon, antrenorul Sampaoli a facut cateva schimbari interesante in primul 11. Mijlocasul Iborra a intrat pe teren in repriza secunda si spre uimirea tuturor a inscris de 3 ori. Vaszquez si Mariano nu vor juca, deoarece sunt suspendati.

Malaga

De asemenea ca si adversara din acest meci, s-a impiedicat de Granada. Malaga nu pierdut, a terminat la egalitate si in prezent se afla la mijlocul clasamentului. Ne-am obisnuit sa o vedem remizand in deplasare, dar egalul 0-0 de pe Camp Nou si cel de 2-2 din Valencia, au fost rezultate foarte bune. A avut parte de mai multe partide interesante, cu rasturnari de situatie. Problema e ca nu reuseste sa castige in deplasare, iar in prima mansa din Cupa a fost invinsa cu 2-0 de Cordoba, o echipa din liga secunda. Dupa egalul de pe Mestalla, antrenorul Ramos a facut modificari in primul 11. Acum ne asteptam sa-l vedem titular pe Chori Castro.

{{notification_msg}}