Confruntare în La Liga: Espanyol – Malaga

Analiza meciuri

Espanyol – Malaga

Doua echipe cu care ne-am obisnuit sa le vedem undeva la mijlocul clasamentului din La Liga, se vor intalni vineri seara. Espanyol si-a imbunatatit lotul in aceasta vara, iar Malaga are si ea in echipa cativa jucatori interesanti. In prima etapa Espanyol a jucat un meci spectaculos in care s-au marcat 10 goluri, insa a fost invinsa. Malaga a remizat pe teren propriu cu Osasuna. In sezonul trecut Espanyol a castigat cu 2-0 partida de acasa cu Malaga, iar cealalta intalnire s-a terminat la egalitate 1-1. Malaga nu s-a mai impus in fata celor de la Espanyol din anul 2012.

Espanyol

A facut meci frumos in prima etapa, dar a fost infranta. In aceasta perioada de transferuri a adus multi jucatori noi la echipa si de asemenea un nou antrenor, Quique Flores. S-a prezentat bine in meciurile amicale, dar in primul duel oficial cu Sevilla, a pierdut. A fost o confruntare spectaculoasa, cu multe rasturnari de situatie, care s-a incheiat cu scorul de 6-4 pentru Sevilla. Este interesant ca in defensiva au fost aceeasi jucatori ca si in sezonul precedent, cu un nou portar, Robert. La mijloc a jucat Piatti, iar in atac Baptistao. De asemenea J.Fuego si Reyes au fost titulari, iar Demichelis asteapta sa debuteze in tricoul lui Espanyol. Probabil il vom vedea pe Ciani in locul lui O.Duarte.

Malaga

Nu are ambitii asa de mari precum Espanyol, dar ne-am obisnuit in ultimii ani sa o vedem cu jucatori buni, participand si in Champions League. Acum este multumita cu o pozitie la mijlocul clasamentului din La Liga. In sezonul precedent a evoluat slab la inceput, dupa care a inceput sa-si revina pe parcurs. In prima etapa a remizat 1-1 cu Osasuna, pe teren propriu. Noul antrenor Juande Ramos i-a introdus pe teren, in acea confruntare, pe: D.Llorente, Sandro Ramirez, Kone, Jony si Keko. Deci au fost 5 jucatori noi in primul 11, iar pe parcurs a intrat si Kuzmanovic. Antrenorul nu va putea conta pe Welington in aceasta confruntare, deoarece este accidentat.

{{notification_msg}}