Confruntare în La Liga: Espanyol – Deportivo

Analiza meciuri

Espanyol – Deportivo

Este un duel interesant din La Liga, in care Espanyol se afla mai bine pozitionata decat Deportivo. Gazdele sunt la mijlocul clasamentului, la 3 puncte de locurile ce duc in cupele europene, iar oaspetii au cu 6 puncte mai putin si cu 4 mai mult fata de zona retrogradabila. Espanyol a fost eliminata din Cupa si probabil acelasi lucru se va intampla cu Deportivo din cauza rezultatului slab obtinut acasa. In confruntarile directe din sezonul trecut Deportivo a castigat pe teren propriu cu 3-0, iar Espanyol s-a impus in fata fanilor cu 1-0.

Espanyol

Fata de anul trecut are o echipa mult mai buna si ne asteptam sa o vedem in clasament chiar mai sus. A avut parte de un start slab de sezon, dupa care a inceput sa joace mai bine. In Cupa a fost oprita de Alocoron, o echipa ce evolueaza in liga secunda, insa totul s-a decis dupa loviturile de la 11 metri. Inainte de asta, a suferit un esec in fata Barcelonei, ceea ce era de asteptat. Este interesant faptul ca in Cupa a folosit un prim 11 puternic, dar au lipsit din cauza accidentarilor si cativa jucatori importanti. Pe lista accidentatilor se afla Baptistao, J.Lopez si V.Sanchez, iar Diop a fost convocat la echipa nationala. O veste buna e ca va reveni in echipa de start H.Perez.

Deportivo

Se afla in partea de jos a clasamentului, dar este multumita pentru ca in ultima vreme a inregistrat cateva rezultate pozitive si acum are un avantaj de 4 puncte fata de zona retrogradabila. A trecut printr-o serie de 6 meciuri fara victorie, dupa care s-a impus acasa cu 5-1 in fata celor de la Real Sociedad. Deportivo a evoluat foarte bine pe Santiago Bernabeu si a fost aproape sa castige partida, insa Real Madrid a marcat de doua ori pe final si a intors soarta meciului. A invins-o cu 2-0 pe Osasuna in campionat, iar in Cupa a eliminat-o pe Betis. In prima mansa din saisprezecimi a terminat la egalitate 2-2 cu Alaves. Vineri seara nu-i vom vedea in teren Fajr care a plecat la Cupa Africii si pe Ryan Babel, deoarece a semnat cu Besiktas.

{{notification_msg}}