Confruntare în La Liga: Deportivo – Atletico Madrid

Analiza meciuri

Deportivo – Atletico Madrid

Joi seara se vor juca cele doua meciuri ramase ale etapei cu numarul 25 din La Liga. In primul din ele se vor intalni doua echipe aflate in partile opuse ale clasamentului. Deportivo este cu o pozitie mai sus fata de zona retrogradabila, iar Atletico Madrid este pe locul 4 si are cu 26 de puncte mai mult. Gazdele din La Coruna au pierdut in ultimele 4 dueluri, iar madrilenii au fost infranti in etapa trecuta de catre Barcelona, dupa o serie de 4 victorii si o remiza. In intalnirea directa din turul campionatului Atletico Madrid s-a impus la limita cu 1-0.

Deportivo

Foarte rar castiga puncte in duelurile cu Atletico Madrid, din ultimele 10 confruntari directe a inregistrat doua remize si 8 infrangeri. Fanii nu sunt optimisti inaintea acestui meci, deoarece echipa lor de suflet a bifat doar 3 rezultate de egalitate in precedentele 7 etape din La Liga. Deportivo se afla fix deaspra zonei retrogradabile si are cu doua puncte mai mult fata de ocupanta locului 19, Sporting Gijon. Weekend-ul trecut a fost infranta cu 4-0 de catre Leganes si conducerea clubului l-a demis pe antrenorul Garitano. Pepe Mela este noul venit pe banca tehnica. Din pacate, va debuta contra lui Atletico Madrid si nu se va putea baza pe jucatorii Borges, Albentosa, Moreno, Roef si Laure.

Atletico Madrid

Am mentionat deja, ca oaspetii din Madrid au pierdut etapa trecuta acasa cu 2-1 disputa cu Barcelona. Antrenorul Simeone este ingrijorat fiindca, Real Sociedad s-a apropiat la un punct si la cum stau lucrurile, Atletico se va lupta pentru un loc ce duce in Champions League. In acea competitie se descurca mai bine, pentru ca in partida anterioara a castigat cu 4-2 pe terenul celor de la Bayer Leverkusen, iar duelul din retur se va juca pe Vicente Calderon si este clar favorita la calificare. Asadar, trebuie sa se concentreze acum mai mult asupra campionatului. Pe lista indisponibililor pentru meciul de joi seara, se afla: Tiago, Juanfran, Niguez si Fernandez.

{{notification_msg}}